Přejít na obsah

Otvaranie/zatvaranie okien klucom

dunaj6

Doporučené příspěvky

Zdravim páni, mam O1 2002 Elegance teda vsetky 4 okna su elektricke, mam dvojtlacitkovy vystrelovak a ak sa mysli "dálkou" to ze mi ide odomykat auto aj z dialky tak mam aj to ( :D )

ale co by som potreboval je, aby som vedel otvorit okna klucom pri odomykani, viac menej stacia len predne, tak isto by bolo fajn keby pri podrzani tlacitka (napr.) sa pri zamykani okna zavreli. otazka teda znie ci je to mozne alebo mozem zabudnut?

ale myslim ze sa to urcite da nejak spravit len keby sa ozval niekto kto to uz robil alebo s tym ma skusenosti ake su moznosti a co vsetko treba upravit...

vopred diky za rady

Odkaz ke komentáři

hopa, diky moc :) konecne nebudem musiet mysliet na zatvaranie okien pred vytiahnutim kluca :)kabel z ebayu za 5,50€ sa zase raz vyplatil :D

inak este mala otazka, pisali tam, ze pri niektorych komfortkach zblbne zamykanie kufra, ked mi okna idu a pri zamknuti sa zamkne aj kufor nemam co riesit ze? :)

Odkaz ke komentáři

Jen bych se rád zeptal .. není tu někdo z Brna a okolí s funkčním softem od motordiag? Rád bych zprovoznil to otvírání oken na dálku, bohužel ale soft mi nejede. I když mám kabel a např. VAG jede bez problému, tak motordiag ne. Píše úplně na všechno, že jednotka neodpovídá. V nastavení jsem se jistěže vrtal a nastavuje se jen COM, na kterém jede kabel. Nic bohuže nepomáhá všetně nové instalace.

Odkaz ke komentáři

par primitivnych otazok: :D

1. Mas nastaveny spravny COM? ja som mal napr vzdy com 3 a zrazu mi zacal ist kabel na 4rke... skontroluj si to, resp. v nastaveniach ti musi napisat ze je to OK

2. ked sa pripajas s programom, mas auto na kontrolkach?

3. Mas spravne prepojeny kabel? vie o nom PC?

mne tiez par krat napisal ze neopovida, potom som to pustil este raz, nastavil com dal auto na kontrolky a stlacal zistit ID dokedy to slo.. potom zistit stav a uz som nastavoval ...ň

(spravil by som ti to, ale som z Bratislavy, jedine zeby si mal cestu :lool: )

Odkaz ke komentáři

:D jak jsem psal, VAG jede, takže problém s káblem není. COM mám nastaven správně (ten stejný co ve VAGu) a to je jediné, co tam lze nastavit. Zkoušel jsem jak s kontrolkama, tak bez.

Škoda, Bratislavu mám trochu z ruky (jsem z Brna). Ale třeba v Trenčíně jsem každou chvilku :D

Odkaz ke komentáři

hmm presne tak to mam riesene aj ja... hore vzdy musim rucne pripojit usb...

neviem fakt preco to nejde...

pripadne skus iny notebook niekto ti pozicia, podla mna ten motordiag pojde aj s inym OS ako XP, to nebude jak Vag... (alebo mas potom zly kabel...)

skus este jednu vec, kolkatku mas VAG? 3jku? skus vagom nacitat 17stku.. PRistrojovu dosku, to by mala byt komfortka.. ak ti ju nenacita ani vag tak to bude v niecom inom ako v PC a programe...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...