Přejít na obsah

Octavia Kombi 1Tapacir 5. dvere

Guest Jazztime

Doporučené příspěvky

Guest Jazztime

Zdravim nikde neviem najst naky navod ako zhodit tapacir na 5.dv. Je to 2001 nech sa to nerozlame potrebujem vymenit objimku.

Staci to iba vypacit? Alebo to mam tahat v niejakom smere? Vdaka...

Odkaz ke komentáři
Guest Jazztime

ja sem opatrne pacil, drzi to jenom na takovejch plastovejch caplikach..

Aha takze to bude ako na aute co som mal predtym :D mozem rovno kupit tie plastove cudliky... no snad sa mi to niejako poradi :)

Odkaz ke komentáři
Guest Jazztime

Normalne zatahnes za ten plast smerem dolu, je jen nacvaklej a kdyz to nedelas v mrazu hrubou silou, tak nic nehrozi, ze by se ulomilo... ;)

Super dnes som to porobil konecne objimka je nova, hrdzu som odstranil aj vygitoval len je to ako od amatera :D sak v podstate aj je... chystam sa tam dat niejaku tu foliu karbonovu ci ako to je. Myslite ze bude vidno nerovnosti? Dajme tak 0,1 0,2mm. Niekde sa mi git nepodarilo az tak dobre vybrusit a je tam aj prechod od farby...

Odkaz ke komentáři
Guest Jazztime

Tak vidis, ze na tom nic neni ;) , jinak jemny nerovnosti by na carbonove folii nemusely jit videt, ale na obyc. folii by to asi videt bylo :)

Spravim foto ako to vypadalo a potom po nalepeni folie... doteraz som mal MB a170... teraz mam TDI 81kw a zatial si neviem vynachvalit az na tie plechove casti. Na medaku som na hrdzu ani nepomyslel. Tam boli plechove dvera a strecha :D

No motoricky nemozem porovnavat na TDI sa nechyta nic... nejde mi do hlavy preco sa tie motory prestali vyrabat. Slusny vykon slusna spotreba :/.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...