Sajmon Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 (upraveno) Tak jsem se po delší době rozhodl, že přispěju také svou troškou do mlýna a ukážu vám toho svého veterána :-)) Takže je to 1.8 20v ve výbavě SLX r. v. 98 prostě taková seriovka. Par fotek jak vypadala za mlada v plném lesku a síle (fotky jsou trochu horší je to skenované s fotek v tu dobu jsem ještě neměl digifoťak:-(( a jiné fota z té doby nemám. Upraveno Listopad 6, 2009 uživatelem Sajmon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 jj ,modrá je dobrá ;) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Vitaj tu u nás ;) No moc pekne :lool: Takže si ju kupoval ako funglovku? Koľko to má nalietané? Čo skúsenosti s týmto motorom? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Dobrá a nemáš aktualní foto ? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TGM1917 Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 S takovouhle modrou jsem se v 15ti učil jezdit. Stejná kola, křídlo, prostě SLX r.v 97 jen ten motor, vvvrrrr TDi 66 kw. Moc rád na ni vzpomíínáám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 to Giancarlo: Ano kupoval jsem ji jako funglovku, motor je v pohodě až na to že jsem musel měnit váhu vzduchu a lambda sondu když byla špatná tak to žralo jak tank jinak ok dynamika dobrá kdyby to mělo turbo tak by mi to nevadilo :( spotřeba když nechodím až k červenému tak 8,5 až 9l na 100. to chipmann: fota dodám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Listopad 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Abych jsem trochu odlišil tak sem okuli, udělal takovou pěknou koncovku ty trubky zahlé k zemi se mi vůbec nelíbily. A ta origo kola taky nebyla nic moc a hlavně jsem mi moc vůbec nepřišel na chuť už když jsem to auti kupoval tak my bylo jasné, že tam nemůžou dlouho být a na léto jsem stejně chtěl 16¨ tak jsem si pořídil AEZ 7,5x16 s pneu 205/55. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 19, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 Pekne modra :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 Jen ty plachty (zástěrky ) bych sundal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 (upraveno) O tom jsem zatím ani moc neuvažoval že bych sundal ty zástěrky abych neměl zaflákané a omlácené podběhy a dveře o kamínku atd.. Trošku jsem poladil masku podle navodu zde A dopadlo to takhle. Upraveno Listopad 21, 2009 uživatelem Sajmon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Listopad 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 (upraveno) Trochu popojedem,auti už není nejmladší a bylo to na něm i hodně vydět!! Utržena spodní část pod nárazníkem nevím proč dělájí na každěm druhém parkovišti tak vysoké obrubníky Ve světlech snad už 5té žárovky a svítivost o ničem tak sem pukl prasátko a koupil xenony aby to trochu svítilo Nějaké ty pracovní fotos: A takhle to dopadlo muj asisten tam samo nemůže chybět ;) na vše poctivě dohlížel a byl z toho hodně unavenej tak si na to focení už musel chudák malá lehnout ;) Upraveno Listopad 30, 2009 uživatelem Sajmon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 paráda pane ! Octa pekne omladla, ten náraznk a svetlá tomu prospeli ;) ! Tú masku by som dal asi origo, ale to je vec názoru no . A čo zadné svetlá? Tiež bude facelift? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 ten naraznik uděla moc.maš to moc pěknyy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Parada, je to o 100% hezci. Hned je to uplne jinej krasavec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Jeste masku vymen za Face a bude to ;) (presne stejny jako u Ignááce) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Prosinec 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Díky všem za chválu ještě se začnu červenat ;) ale beru to jako pozitivní motivaci do dalších uprav :) Ta maska už tam není to bylo jen takové dočasné řešení původně jsem si myslel že v nich není takoví rozdíl a že to nebude skoro ani poznat ale bylo a docel dost tak šla do světa. Zadní světla mám tyto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 NO PĚKNĚ SI SE DO TOHO OBUL :) A AUTÍČKU TO PROSPĚLO, VYPADÁ JAKO NOVÉ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ignác Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Nazdar kamošu no uznej nevypadá ten RS předek skvěle? taky jsem plánoval xenony ale bál jsem že je sám nezapojím. Ty jsi je zapojil sám? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Jeste to kridlo bych urcite sundal.. Mozna bych dal RS kridelko - k tomu rs vzhledu by sluselo! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 (upraveno) To Ignác jj rs předek je super když si nemůžu dovolit čistokrevné tak ať' to aspoň vypadá jj xenony sem si zapojoval sám na starém fóru sem si tom přečetl vše, co tam bylo napsáno kopil 12 pinové konektory nějaké ty piny do nich a pak už to chtělo jen sebrat dost chuti a vrhnout se na to a dopadlo to dobře :o dělal jsem to komplet i včetně nivelace To konwas design na ten zadek sem ještě nějak moc neřešil možná časem, až budou love chtěl bych stěrač na zadní okno ale, co jsem tak zatím četl tak je to docela finančně náročné je potřeba nejlíp celé zadní dveře aj z oknem tak zatím nevím, když bych do toho šel tak pak bych dal i to rs křídlo aby to bylo sladěné. Něco se chystá kontrolní otázka kdo pozná co to bude ? Upraveno Prosinec 2, 2009 uživatelem Sajmon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Ty si blázen, ty cheš na zadní okno stěrač?? kdybych ho tam já měl tak ti ho s radostí dám.. Největší kazič celýho zadku u Liftu je stěrač.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Škoda že ho nemáš udělaly by jsme business podle mě to s tím kažením vzhledu není až tak zlé podle mě, ale přijde mi to spíš jako praktická věc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ignác Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Taky jsem šťastnější bez zadního stěrače 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Tak mne prave na tom zadku chiby ten sterac. V kombinaci s RS spoilerem je to podle miho vkusu bomba. Taky uvazuju o tom ale nejak se my moc ne meni skla (a komplet zadek) hlavne z duvodu ze ma vsehna skla z prvovyroby a chtel byh aby tak zustalo jeste nejakou dobu Jinak ty zadni svetla nejsou spatne ale lepe by padla face nebo tmava verze teh starih origo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Prosinec 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 (upraveno) Abych se v mezičase nenudil tak sem trošku poladil osvětlení v interiéru lampička ze supa + led a propojení zadních lampiček s přední lamičkou aby se to svítilo zároveň aby si taky trochu zasvítily jejich svíceni by se dosud dalo spočítat na prstech jedné ruce tak ať tam k něčemu jsou Upraveno Prosinec 5, 2009 uživatelem Sajmon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Tak už jse se také dočkal předek už je na svém místě,sice jsem si hodně mákl ale výsledek myslím stojí za to :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 ZASE JEDNY KRÁSNĚ PŘEDĚLANÉ BRZDY :o :) PARÁDA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Brzdy super. Taky mě čeká časem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Pekne brzdy :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Moc hezky brzdy! :o Ty lampitchky taky moc hezky, jenom ty dve cerveny diody k zelenymu neviim.. Ty mas cernej strop?? takhle to tak vypadala.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.