Přejít na obsah

Zatekanie do kufra do kabiny

Doporučené příspěvky

Zdravím.Zateká mi do kufra cez gumené tesnenie dverí.Tak som to celé tesnenie dal dole a na niektorích častiach je dosť roztiahnuté.Čo myslíte,mám kúpiť nové,alebo môže ostať aj to staré a len ho dobre zalepím.A čo najlepsie je na zatesnenie?Silikón či nejaký iný tmel?

Druhá vec.Aj cez spolujazdcove dvere mi zateká cez fóliu.Čím prilepzjete fóliu o plech?Stačí silikón?

Vďaka za vaše rady

Odkaz ke komentáři

neviem si trochu predstavit ako ti moze zatekat cez foliu, ked som mal seknute kable na vodicovych dverach mal som dole tapacir aby som to dal dokopy a folia bola rozflakana jak hovado, daval som novu prilepil som ju obojstrannou paskou, ale ta folia tam je na kondenz, ne na vodopad vody :D ked ti zateka cez nu, tak mas v predeli tesnenie okna alebo nieco take...

mozno som uplne mimo, ked tak ma opravte ale nemyslim si :D

a k tomu tesneniu kufra, podla mna nezalezi na tom jak tam drzi ale na tom ci dobre tesne s dverami...

Odkaz ke komentáři
  • o 11 let později...
před 1 hodinou, cosby napsal:

Dělalo mi to na Golfu VII kolem gumy na kabely.Vzal jsem silikon na motory,gumu,plech dobře očistil,zatěsnil a je klid.Není co vysvětlovat

To aj mna napadlo že by to malo pomôcť ale nepomohlo neviem či je to zo zadnej strany tam kde sa nedostanem praskle alebo čo ale ja som použil presne taký istý silikon na motor ale pomohlo to len chvíľku a teraz v pondelok som si našiel kaluž rozmyšlam že by som tu organu vymením ale budem musieť najskôr to naštudovať 

dakujem 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...