Přejít na obsah

Koroze pátých dveří kolem osvětlení SPZ


Doporučené příspěvky

Ahoj všem.

Prosím o radu a kontrolu ostatních majitelů OII po FL kolem r.v.2010. Máme čerstvě dovezenou z DE. Palubní počítač mi hlásil poškozenou žárovku u osvětlení SPZ. Plastová sklíčka byla z vnitřní strany špinavá a po demontáži se mi naskytl nehezký pohled. Úplně zkorodované vnitřní lampičky, konektory zoxidované a malé "puchýřky" se začínají objevovat i pod gumou lampiček. Přikládám foto.

 

Co s tím? Jak ošetřit lak? Kudy může zatékat?! Odtokový otvor na spodku dveří je prostupný.

 

Díky Marek.

post-31235-0-02158700-1377520745_thumb.jpg

post-31235-0-63596200-1377520793_thumb.jpg

post-31235-0-74350100-1377520821_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak to se schválně také podívám.

Jinak mě se objevila koroze na pravých zadních dveřích, naštěstí i když je auto 8let staré jezdím pouze do autorizáku a záruka 12let na neprorezivění karoserie se na to vztahuje, tak ve středu se to začně řešit.

Na lampičky mrknu a dám vědět.

Upraveno uživatelem Frigo
Odkaz ke komentáři
Guest lukas147

Měl jsem naprosto to samý, taky na Octavia Combi 2010, asi je to jejich bolest. Reklamoval jsem to v autorizovaném servisu a zadní dveře mi byli zdarma vyměněny za nové v rámci záruky.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o rok později...

U mna v servise mi povedali ze to uz nebude v rámci reklamácie a to je auto v skoda servise pravidelne servisované. A ze lak je záruka 3 roky a na prehrdzavenie 6rokov a ze mam vyšší počet km a asi to poznáte sami, ja mam RV 2009 tak a co s tym ? Poradí niekto ako na to ako spísať nejaku reklamáciu hrdzavejucich časti u oktavie2 FL? Chcel som aby sa na to aspon pozreli min 2x som im to ukazoval a oni len ze uz to ma km a záruka to uz nebude a pod tak ako postupovat pri končiacej záruke bol by som rad aspon mal oficiálne stanovisko skoda servisu ze to v rámci reklamácie uz nepojde ... Ako na to?

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

Zdravím Vás, i já se přidám se svou zkušeností. Při výměně žárovky SPZ jsem zjistil korozi na 5 dveřích (dost se to podobá fotkám z prvního příspěvku). Auto je rok 9/2011, pravidelně servisováno a vedená knížka. Tak jsem si řekl že zkusím jak se k tomu Škodovka postaví. Musím říct, že jsem byl mile překvapen. Technik projel historii vozu, porovnal se servisní knížkou, následně jsme se domluvili na nafocení koroze. Odeslali fotky do Škodovky, druhý den jsem měl telefonát že je schválena výměna za nové dveře. Příští týden jdu na výměnu. Popravdě ani jsem to nečekal :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...