Guest Break Odesláno Srpen 26, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 Zdravím všechny, dnes jsem sundaval bubny na mojí oktavii a bohužel jsem uplne zapomnel na klinek samostav, takze klasicky povolil maly sroubek a snazil se silou buben sundat, bohuzel se mi to nedarilo a tak jsem zapojil vice sily nez mozku ( chyba ) az luplo a zacala vytekat brzdovka, buben ale stale nejde dolu ani po odjisteni samostavu a tak mi to tam ted tece a premyslim jestli buben nemam silou vyrvat a nebo se to da sundat nejak rozumneji , diky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Září 8, 2013 Sdílet Odesláno Září 8, 2013 No tak to si asi v riti.Ted bych to videl tak na flexu a snazil bych se zachranit aspoň lozisko s nabojem.Myslim si ze vyskocil pistek z prasátka a drzi paknu zasprajclou o buben. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Já bych tu bubnovku demontoval a radši bych nahodil kotoučovku. Investice cca 4000,- Top stav. A výsledek bude hned znát. Snadnější údržba,lepší brzdný účinek. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Ja ji mam doma taky pripravenou a stala mi 1000Kc a jsou na ni zanovni feroda desky a brembo kotouce.Jen ta naprava nemela zatezak a ja ho mam tak sem zvedavej jak to skombinuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Zátěžák ? a ty ho máš ? nějak nechápu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Ja ho mam a ta kotoucovka ho nema.Tak ani nevim s ceho je????Mam kratkou octu bez abs 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 (upraveno) Ja ji mam doma taky pripravenou a stala mi 1000Kc a jsou na ni zanovni feroda desky a brembo kotouce.Jen ta naprava nemela zatezak a ja ho mam tak sem zvedavej jak to skombinuju. Zátěžák myslíš omezovač brzd nebo jak se tomu říká? To přece mají jen auta co nemají ABS, auto s ABS si brzdný účinek samo ohlídá :) EDIT: tak jsi byl rychlejší, tak to chápu, když nemáš ABS tak tam ten zátěžák musíš mít. Když ho kotoučová náprava nemá, tak si nech tvoji nápravu a jen přeházej kotouče ;) Upraveno Září 9, 2013 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 No spis napojim jen tu jednu trobicku z PZ kola aby sla doleva k zatezaku a bude klid.To jsem si taky myslel ze se o to postara ABS ale nebyl jsem si uplne jistej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Jo už se chytám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 no drobej jsem to zkomolil. :D chtelo to vice rozepsat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 Nechci zakládat kvůli takové banální otázce téma tak se zeptám, nevíte kde sehnat nejlacinějš stahovák zadních nábojů na O1? 1.9Tdi a jakou velikost toho přípravku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.