zebroo Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Ahoj chtěl jsem se zeptat po nastartování oct TDI slyším jako by ucházení vzduchu u brzd pedálu , při brždění mám cca 1cm mrtvý chod pak to začne brzdit dost tvrdě a při povolení pedálu si odfoukne vzduch jak tatrovka porádí někdo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 A co kdyby ses jednoduše podíval odkud ti to syčí??? Já ti to řeknu, je to prasklá hadice od sacího potrubí k posilovači, takže kup origo novou a vyměň ji, hlavně nic nebastli, jsou to přecejen BRZDY. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 najdi kde to syci.... jak napsal stihacka... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
askerfaka Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 (upraveno) ja mam nieco podobne, ked zoslapnem pedal tak nic a ked ho pustim zacne to sycat a ked zase zoslapnem tak je pedal tvrdy ale to sycanie pocujem v interieri moze to byt tiez ta hadicka? Upraveno Prosinec 20, 2009 uživatelem askerfaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 d´ělal jsem to ted v tydnu a urcite praskla hadice u posilovace nic jineho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 nebo membrána v posilovači 0 Citovat Odkaz ke komentáři
askerfaka Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 obavam sa ze moj pripad je ta membrana kedze to pocujem dnu v aute. opravit sa to asi neda co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
askerfaka Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 moze ten posilovac mat aj vpliv na vykon motora? niekedy pocas jazdy akoby sa auto preplo do nejakeho nudzoveho rezimu a uz netaha, ale ziadna kontrolka nesvieti. este nemam ten posilovac vymeneny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dushky888 Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 sycanie v aute uz mam aj ja. Po zoslapnuti pedalu to prestane. Ked auto vypnem, chvilu to este syci a potom ticho. Stlacim brzdovy pedal a ten je tvrdy. Takze to vidim na posilovac. Dnes ho chcem vymenit, ale ako som sa na to dival, tak roboty tam je okolo toho dost a este takej vdacnej. Ak ma niekto nejake rady a typy ako to urobit co najlepsie a najjednoduchsie, tak budem rad, ak sa s nimi so mnou a aj s nami podeli... Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 A nemas vyvaklany natrubok do podtlakovej pumpy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Takze Dushky to doriesil, pomohla vymena posilnovaca. Vsetky priznaky su prec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davcatuma Odesláno Únor 12, 2014 Sdílet Odesláno Únor 12, 2014 zdravím, včera jsem musel zadupnout brzdy (skočila srna do silnice) takže ve 120 jsem to zadupl. Auto zastavilo, ale hned od této chvíle mi syčí od pedálu. Jak ho trochu zašlápnu, přestane. Vypnu motor chvilku syčí a potom je pedál tvrdý. Co tedy? kam se podívat jako první, než se pustím do výměny posilovače. moc děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 12, 2014 Sdílet Odesláno Únor 12, 2014 nejspíš KO posilovač = výměna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.