Přejít na obsah

ALU kola R18

Guest Checker

Doporučené příspěvky

Guest Checker

Zdravím, chtěl bych se zeptat zda-li někdo nemáte zkušenosti s ALU koly R18 na octavii.. Jde mi o to, že nejsou povoleny na modely které nejsou RS. Pokud bych si je dal na své auto neměl bych s tím pak problém? Případně šlo by to nějakým způsobem zapsat do Techničáku? Díky moc za odpověď.

Odkaz ke komentáři

Na STK jsem tzv. na zimních (mám 17"), v Praze se kontrol PČR občas účastním - jezdím často pozdě večer, pojišťovna při pojistné události (ne mojí vinou, auto stálo zaparkované, ožralej vzal mě + několik dalších) nic nekontrolovala. Takže za mě - pokud si je dáš na auto, problém mít "jen tak" nebudeš. Asi by to bylo jiný, kdyby došlo k nějaké horší nehodě (pak nemusíš být ani viník). Jistě je lepší do do TP zapsat. Já mám 18" ze SII, takže vlastně originálnější od výrobce už být nemohou a stejně mi nechtějí vydat papíry, abych je mohl zapsat. (rozměr + pneu odpovídá RS).

Odkaz ke komentáři

No ja jsem zapisoval a naprosto bez problemu. A to mam primo origo Skoda konkretne Neptune. Jinak pokazde pri jakekoli oojistne udalosti (ted aktualne po kroupach) byla 1. vec technika pojistovny fotka kol a 1. radek protokolu dtto. Takze bych zbytecne neriskoval a nechal zapsat. Staci pohledat. Osobne jsem daval navod!!!

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...