Přejít na obsah

Středové světlo nerožíná

ketys

Doporučené příspěvky

Ahoj,

přestalo mi rožínat světlo při otevření dveří, kromě dveři vzadu za řidičem, ty když otevřu, tak to rožne. Když příjdu k autu a odemknu ho, tak se to taky rožne + navíc mi přestal fungovat ten "houkač" při otevřených dveřích a zapnutých světlech. Čím to je? Mikrospínač nějakej???

edit: že by byly špatně ty mikrospínače v zámcích všechny 3 a 1 OK? to je divný + řeší se to jak? výměnou zámků nebo opravou? a když vyměním zámky tak nemusím měnít klíč že ne?

+ někdy mi nejdou rožnou světla vůbec ani natvrdo a to nikde, ani vzadu u spolujezdů a VAG hlásí

00953 - casove omezeni vnitrniho svetla

25-10 - neznamy stav spinace - Sporadicky

Upraveno uživatelem ketys
Odkaz ke komentáři

Jsou špatný všechny 3 zámky, taky jsem jednu dobu měl OK jen jeden zámek :D . Jinak je zbytečné měnit zámky za jiný, pokud jsi trochu zručnej, tak to doma v pohodě opravíš. Problém je buď v mikrospínači nebo je studený spoj na tišťáku v zámku. Já jsem měl mikrospínače OK, ale měl jsem ty studeňáky, pak stačí vzít pájku a všechny spoje znovu proletovat, pak budeš mít klid ;) .

Tady máš návod jak na to http://www.skodaoctavia.cz/clanek/mikrospinac-zamku

Jinak pokud by jsi měnil zámky za jiné, tak ti klíč zůstane stejný, protože vložka zámku je zvlášť. Jen si musíš dát pozor, aby jsi koupit stejné zámky se stejným označením, jinak ti to bude dělat bordel :)

Odkaz ke komentáři

jo, tak já se na to o víkendu zkusím mrknout :) akorat si asi nekde jeste koupim ten m8 tisicihran, jinak ho o vikendu asi uz pak nesezenu :palec:

A stejně jsem chtěl preventivně ve předu vyměnit ty bílé jezdce stahovaček za nové, protože se mi zdá, že už to pekně chrastí a nepotřebuju, aby mi zas někde spadlo okno :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...