Bubák Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 Potřeboval bych porasit s klepáním na pravé straně v kufru. Mám OCT 1 r.v.04 146xxxkm, vyměněny tlumiče komplet, uložení komplet, prachovky a dorazy taky. Po přejetí malého příčného prahu něco klepne. Nevíte co by to mohlo být. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 Ahoj,tak to by mě taky zajímalo. Vyměnil jsem zadní tlumiče na Octě a asi 5 min ze začátku jízdy mi něco klepe na zadním kole a pak to přestane o.O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Září 7, 2013 Sdílet Odesláno Září 7, 2013 Měl jsem podobný problém... V mém případě byl problém - nedotažená matka na tlumiči - uvnitř v podběhu. Lítalo to v uložení... Po utažení zase klid a ticho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Takže,musím zase rozdělat kolo ? :( ach jo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bubák Odesláno Září 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Měl jsem podobný problém... V mém případě byl problém - nedotažená matka na tlumiči - uvnitř v podběhu. Lítalo to v uložení... Po utažení zase klid a ticho. Matky na uložení sem kontroloval už dvakrát a sou dotažený dost... Už sem i vyndal rezervu, nářadí a vše co sem měl v kufru a stále klepe... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Neklepe ti ten plast na kufru ? Jak hlasité je to klepání ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bubák Odesláno Září 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Neklepe ti ten plast na kufru ? Jak hlasité je to klepání ? Neklepe, celé 5-té dveře mám odstrojené... Zítra se chystám odstrojit zbytek kufru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Co klepání kufrových dveří v zámku? Taky mi to klepalo, po nastavení zámku je klid nebo může klepat i podložka pod SPZ. Dále mi klepal plech, co je nad zadním dílem výfuku, 2 samořezný šrouby to vyřešily 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mumuinek Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Mě se zas ozíval zvuk ze zadu od zadních opěrek, není poznat zda to jde z kufru nebo nějaký plast, nejlépe nechat někoho řídit a ty budeš muset dozadu poslouchat. já víc vyšrouboval gumové dorazy na opěradlech a lepší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.