Dzordzino Odesláno Říjen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2014 No jasne tak ale samovolne se neotoci . pujde ven takze v pohode dnes jsem prezouval a ma porad tu samou polohu Pocasi 6 stupnu presz den me donutilo prehodit na zimni a jako musim se smat jak je to smesny ted :D Jinak nechtel jsme tocit nahoru ale budu muset o vikendu jel jsem asi 3 km a vsude kde neco je jsem skrtal :D i tam kde prejizdim nerovnosti na letnich tak tam taky :D Letos jsem udelal zmenu caknul jsem to do cerny a je to , v zime to je preci jen fuk . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Říjen 23, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2014 Ti jo já už taky tenhle tejden uvažuji hodit to už na zimní plechy akorát já nikde škrtat nebudu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Říjen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2014 To bud rad ja mam z toho najednou takovej dost vitr kor jestly zacne dobre snezit v zime budu nucen to poradne vytahnout ale vubec se me do toho nechce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Říjen 23, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2014 Chápu taky byl chci s ní dolu ale to je hudba budoucnosti takže origoš podvozek ;) zatím to stačí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 23, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2014 jestli bys chtěl jít hodně k zemi měl bych potom podvozek za normálnější cenu, mírně jetý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Říjen 23, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2014 zas tak hodně ne cca 5 centáku by bylo ideál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Říjen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2014 Jo to jsem si taky zezacatku rikal :D a jen vecne tosim niz a niz a skousim co moje trpelivost za jizdy vydrzi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Říjen 23, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2014 :D toho se taky bojím budu chodit a koukat a to chce ještě dolu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Říjen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2014 No PRAAAAVE :D :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Říjen 23, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2014 Pak na tom budou 16 malo :D :D a budu koukat po větších :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 23, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2014 jooo to je jasné že budou málo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Říjen 23, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2014 (upraveno) Tak to pak jisti kola z audi rs :D Upraveno Říjen 23, 2014 uživatelem jardap007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Říjen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2014 No chce to neco originalniho . Taky jsme chtel na pristi rok zmenu ale nemam prachy a kupce na svoje . A dotoho hypoteka takze asi zustavam na svem a budu resit jen malickosti. jako xenony a podobne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Říjen 24, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2014 To jsme na tom podobne vždycky si musím rozmyslet zda neco koupit nebo ne abych pak ty prachy nepotřeboval náhodou nekde jinde tahle doba je nějaka špatná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Listopad 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2014 Koukam cely forum nejak utichlo nikde se nic moc nedeje . No abych pravdu rekl mam dobrospatny tyden . to ze mam doma uz xeny komplet rozebrane a budu o vikendu strikat me moc tesi ale tento tyden jsme si hned 2x odrel nesikovne lizatko takze pujde dolu na lak a nasadit az v lete . nemam na to nervy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 7, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2014 To je tim,ze to mas moc snizeny.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Listopad 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 nemam kdyz stojim na parkingu vedle ostatnich tak jsme vysoko jak prase . jen me to trosku uniklo a spechal jsem presz zimu necham a na jare pujde na lak mozna ho uz ted sundam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Listopad 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 Tak jsem se o vikendu pustil do dalsi etapy zimniho setupu a zatim vse jde hladce a bez problemu . me jsme z toho vetsi strach ale zatim asi takhle lampy rozlepene, vnitrky obrousene a nastrikane , mlhovky rozdelane pripravene na upravu . Urcite me nekdo poradi potrebuju vedet cim nejlepe vycistit cocku xenonu . jake vybojky koupit a jake zarovky pouzit na dalku diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 Vypadá to dobře , jen nechápu proč jsi nastříkal i tu odrazovou plochu pro dálková světla? :O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 jn, to už ti nepomůže ani ta nejlepší žárovka do dálkových :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Listopad 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 dalku stejne moc nepouzivam ale narvu tam co nejlepsi co pujde no . nelibi se me to kdyz je to nenastrikany 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 Když tam nedáš žádnou žárovku, tak to výjde nastejno, protože si myslím, že kdyby jsi tam dal 100W žárovku, tak stejně neuvidíš nic... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Listopad 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 jo to ja verim , zatim jsem nepotkal nikoho kdo by tam vubec nejakou zarovku mel ale rikam dalku nepouzivam takze me to nejak moc nemrzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 máš pravdu je to pak divný když je to není stříknut a když jí nepotřebuješ není co řešit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Listopad 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 jako zkusim vyresit aby to aspon malicko fungovalo jinak na to seru . spis resim co dat za zarovky do xenonu nebo teda vybojky a co do mlhovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 už jsem vyděl že tam lidi narvou hid xenony 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Listopad 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 nechci chci to orig takze asi koupim orig vybojky tyhle budou uz asi vysvicene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 chápu taky bych tam narval origoš já měl xeny ani né měsíc pak jsem to vyndal jelikož jsem se nechtěl řadit mezi pitomce co to narvou do světel pro halogen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Listopad 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 jasny no taky jsem to mel v planu ale z toho spadlo tohle se me libi vic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 tihle světla mám v plánu časem taky tem mám levnou variantu HOD žárovek :D ale jinak dobrá práce bude to vypadat good až to bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.