Dzordzino Odesláno Únor 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 po nikom se uricte neopicim , delam si co me se libi :D :D jo lakyrnik je sikovnej tak doufam ze toho jeste hodne udela jen ma malo casu . Jinak diky zavy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Únor 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2015 Přemyšlím jak šikovně přidělat přední spz tak abych mohl menit za jinou spz s nápisem, rameček pod spz urcčitě nechci a vrtat se me do toho moc nechce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Únor 28, 2015 Sdílet Odesláno Únor 28, 2015 Možná by to vyřešil nějaký kvalitní samolepící suchý zip, třeba od 3M. Osobní zkušenost ale bohužel nemám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 28, 2015 Sdílet Odesláno Únor 28, 2015 http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-favorit-forman/interier-doplnky/originalni-3m-paska-suchy-zip-2-5-x-50-cm-dual-lock-id:10012.eshop 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Únor 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2015 hezka vec ale tohle asi nebude zrovna nejlepsi volba ne ? uz vidim jak me to na tom staticu vydrzi . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 28, 2015 Sdílet Odesláno Únor 28, 2015 Já si myslím, že to bude kvalitní a udrží to v pohodě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Únor 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2015 no zkusim to nechteji se me pak resit nove spz :D :D predni je v lidu tu uz jsme si nechal vyrobit novou ale zadni by byl problem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 28, 2015 Sdílet Odesláno Únor 28, 2015 však za zkoušku nic nedáš, zas tolik to nestojí a podle mě to bude držet dobře, je to 3M :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 Marne hledam plasty co jsou pod motorem z boku , nevedel by nekdo o cislech dilu nebo nejaky odkaz ? Plasty co jsou na spodnim deklu a chrani ze stran proti bordelu . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Březen 1, 2015 Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 co myslíš? jediné co mě napadá jsou tihle dvě věci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 to druhe to bude ono a potrebuji to na obe strany . ty prvni talirky uz mam . Jinak se k veceru trosek nudim tak vymyslim letni spz na srazy pokud se na nejakej dostanu ale potrebuju nejaky hlasovani :D :D :D za meosobne spis druha volaba pritelkyne je pro prvni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Březen 1, 2015 Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 já to bral z obautodíly bral jsem čínu ale mají tam i originál, ale čínu tam mám asi rok a drží :D A s těmi spz nevím spíš druhá se mí líbí víc :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 a nevis jak se to jmenuje nemuzu to najit nikde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Březen 1, 2015 Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 Tady máš přímo odkaz máš tam jak originál tak tu druho výrobu ;) http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-facelift/plastove-podbehy-lemy/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 1, 2015 Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 Napiš jeldovi na cc-autodily..A RZ druhou;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 taky uz jsem to nasel :D diky moc za odkaz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Březen 1, 2015 Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 V pohodě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 RZ ? jeldu neznam :D ale na CC mame jako club slevu ze ? staci vedet cislo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Březen 1, 2015 Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 Číslo najdeš na te strance co jsem ti poslal myslím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 to jsem odepisoval na dakiho komentar :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 1, 2015 Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 RZ jednoznačně druhou a zdejší člen jELDA je Martin Jeleček, který pracuje v cc-autodílech ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 RZ=registracni znacka..Pojem SPZ uz se nepouziva;-) A jelda je Martin Jelecek,staci mu pisnout mail;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 poradi me nekdo co stim ? ? dotyka se me to a nevim co stim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2015 Pomalu zacina sezona a moje ovecka vypada jako osklive kacatko :D . jinak jsme sehnal libove uplne novy pneu 215/35/18 tak uvidime jak se bude jezdit. Mel jsem neco domluvene s jednim z clenu Mirajzem ale doprava by nejspis byla draha a tyhle jsou nove a za top cenu takze tak . Zitra privezu renovovane kolo a do konce tydne nasadime na pneu a snad zvladnu i nalestit a zavoskovat no a jinak teda blatniky a predni naraznik v lakovne a postupne predevam lak nove predni podbehy budou ostriky a jeste snad co nejdriv objednam blinkry a budu ladit blinkry stejne jako xenony . kazdopadne prvni vyjezd na nejaky sraz bude worth v rakousku takze jeste mesic a pul cas vse doskladat takze bych to mohl i stihnout :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2015 Myslis tu napravnici ? do ty urcite rezat nebudu to je blbost kazdopadne udajne to tak ma kazdej takze cajk :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Březen 15, 2015 Sdílet Odesláno Březen 15, 2015 No jasný vyřízneš kus tý nápravnice a hotovo.. Pokud do ní řezat nechceš, potom nechápu tvojí otázku co s tim :D druhá možnost je to zvednout... Každopádně hovno se stane když to řízneš, jezdí tak mraky aut a pro mě je to 100x lepší řešení než poslouchat ty rány.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2015 hele kluci to maji niz a nic a ja teda taky zadne rany neslisim jen jsme se toho lekl ze to je tak blizko . a kdyz uz bych asi resil jina ramena ale rezat napravnici to me neprijde zrovna nejlepsi napad :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Březen 15, 2015 Sdílet Odesláno Březen 15, 2015 Tak ono říznout to v místě, kde jedinym úkolem tý nápravnice je překážet ramenu není takovej prohřešek.. Daleko horší nápad byl vyndat ten stabík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.