Dzordzino Odesláno Říjen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2016 Nene byl na 2 srazech a zase to rozebral . . Rozdil je jenom ve velikosti kotouce . Stim ze 17zl zr by jsi mel dostat i pod 17 kolo . Jiank vicemene v bicem a v tom ze 17tek je malo a 18 mraky a jsou hlavne dost drahy . 17 se daji seh at kolem 14 ale jen zridka skoro vubec nejsou . A 18 je mraky a cena vicemene stejna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 2, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2016 Vlasto urcite neni problem se sejit a pokecat ;) jinak prave ze resim ten 4pistek ale nejhorsi je ta rucka ta se musi poresit... Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Říjen 2, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2016 ok ok, no musí se najít správny adaptery, ten druhej obrazek je teda z Golfa 6 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Říjen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 To netusim ale tohle vypada opravdu luxus zadni naprava cca kolem 30 k ale delo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Říjen 3, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 no koukal jsem ze ty ruční brzdy jsou přímo od Bremba taky a na ebay se pohybují okolo 9K-10k v přepočtu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Říjen 3, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 Ta bočnice palubovky je super nápad :) A už jsem zvědavý na brzdy na autě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Říjen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 Jj ty rucky chodej kolem 10 az 15 to je strasna raketa . Diky za pochvalu snad to bude vse ok Na brzd se tez tesim ale jeste nemam vse co bych ktomu potreboval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 3, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 Ty brzdy vypadají opravdu perfektně , ale co STK? Nebylo by lepší, jednodušší a levnější použít RS brzdy a předělat je na 280mm kotouč? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Říjen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 A pointa tohle bude nejak vypadat a brzdit kdezto rs brzdy dobra ok brzdit taky ale ten vzhled ? To tam muzu nechat rovnou tohle Nejsem jeden z tech co si koupi octavcu a jedine upravy co delaji je to ze preskladaji vse z rs verze ja si jedu jinou ligu sorry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 3, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 Jasně, chápu a je mi to jasný, že když už má auto vypadat pěkně, tak ať je to se vším všudy . Já jsem to myslel tak, že i ty 280mm brzdy vzadu budou určitě vypadat o dost líp, než obyč. 232mm (nebo 239, teď nevím) nebo obyč. RS, ale pokud budou ve předu 6-ti pístky s nějakýma 334mm kotoučema (nebo jak vlastně velkýma), tak zcela chápu, že ty 280mm budou oproti předku opravdu mrňavé, ale kdyz by nebylo zbytí, tak by se to podle mě taky dalo aplikovat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Říjen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 Jasne tak vzadubude nejakejch 232 ted a casem ta prijde 310 ale to chce cas a penize jelikoz tam pujde potom 4 pist a rucka a to je tak 25 k 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 3, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 Jirino brzdi jo nejdriv ja pak az ty :D Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk Ale myslim si ze octavek se 6ti pistkama bude vic... Docela dost lidi mi pise co a jak :D Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk Abych to podporil tak mi uz domu jedou 4pistky :D Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Říjen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 Dobre ty hele ja nespecham resim i jine v3ci kola static polep detail byt bydleni atd tak uvidime 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 3, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 Neboj vzdyt ja taky :D trmeny sice jedou ale jeste nemam zimni pneu :F Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Říjen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 no vidis a do sezony casu dost :D zase ebay ? a cenovka ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 3, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 Jj ebay opet novy a za 5000 s postou :D Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Říjen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 novy ? a co to je zac za oznaceni ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Říjen 3, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 krásny ceny, ebay, kterej .com, .de, .co.uk?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 3, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 Jsou to brembo 4 pistek z cayena :D at to mam stejny s tim predkem Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk Tak to uz vam chlapaci nereknu jen hlrdejte :P Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk Jen pro predstavu jaky budou ale tyhle jsou zasly.... Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Říjen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 me by spis zajimal typ to je vse polaci toho maj mraky za 6 tam jsou i zrepasovany v barve kterou si vyberes . jen by me zajimal typ jako mame tyhle 17z tak tohle je ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 3, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 Hele tip ti nereknu ja to hledam podle auta :D Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Říjen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 V pohode nic se nedeje ja na to koukal daji se sehnat za 6000 po repasi ale rucka velkej problem ale resim to taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Říjen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2016 tak octa uz je komplet po laku . a par dalsich drobnostech ted vymyslim co za kola na sezonu ty me brzdi a jak budou tak tam nacpu brzdy a pujdem jeste dolu malicko co pujde . nejake veci uz mamtaky nakoupene do motoru tak uvidime co vse ukaze 2k17 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Říjen 31, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2016 ty máš ještě kam jít dolu? :O blázne jen do toho :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Říjen 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2016 To by ses divil ale porad muzu folu ted resim kola hlavne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 1, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2016 Dělal jsi celolak nebo jen něco ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Listopad 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2016 Hele ted uz mam vse udelal jsme cumak pak zadni naraznik a ted vse ostatni takze mam uz komplet celolak ale jen zvenku vicemene. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Listopad 1, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2016 O kolech mi ani nemluv... taky je řeším a nejhorší je že se mi líbí tolik kol že si snad ani nevyberu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Listopad 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2016 Tak to mas v pohode ja mam vybrany jen dvoje a hejtaci hejtujou ?? a pd rarytbi jola jako futury mita a podobne zas nedam 6pist 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Listopad 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2016 Ahoj . po delsi odmlce auto je krasne po laku stale v garazi neni moc cas . mam pripravene dily motoru jako turbo jednotka vstriky a dalsi plus komplet lakovane veci . kola onbjednany a puvodni dnes prodane . resim veci na lak a polem bzrdy krom kotoucu uz taky na predek pripravene jeste bych rad stihl hudbu a zadni brzdy do nove sezony a bude spokojenost a behem sezony sedacky a pka uz me ceka dalsi novy projekt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.