jardap007 Odesláno Listopad 18, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2016 noo tak pokud i ty prodáš jedničku tak se tady už total rozpadne skupina low oc1 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Listopad 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2016 Prodavat ji n3chci chci ji jen jak daily od pristi zimy a a koupit starou vranuod mb 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Listopad 18, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2016 aspon že tak :) já třeba taky ted přes zimu jezdím oc1 akorát je tam na píču motor jinak bych ji nedal z ruky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Únor 19, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2017 Zdarec . tak zatim nic zajimave ladily se veci motoru uz vse lita jak ma spasovany cumak dily postupne nahazuji kola pujdou ke kamaradovi na lak a nez abych resil predni brzdy a dokompletoval to tak jsme si hned poridil i zadky :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 nic zaujimave? ale ved toto je tiez dost, kazda novinka je novinkou aspon teda ja to tak beriem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Únor 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Jo tak ja ted posledni dobou tady bic nedaval . Neco vam sem nahodim z pasovani a hrani si atd ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Tak nahazuj...fotodokumentace je tu žádaná :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Únor 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Dlouho jsem vam sem taky nic nenahodil tak nejaky foto . Kaslik a sloupek do latky gtd Vymena turba vstriku komplet predelane viko a pretesneni hlavy zaslepeny egr. Katik off . Brzda zatim jeste neprobehla ale chystam se k tomu . Nove me uz nehledejte pod 2AZ ale jako tuplovaneho prazaka 6AA Kola uz jsem tusim poodhalil tady jest jeste detail jak budou vylakovany aby si to dokazal kazdy predstavit Svetla letos v cistem stylu i kdyz vam reknu popravde uz si delam zalusk na dalsi sadu a stejne je postavim do cerna znova ? Maly detail i s koly v orig barve Trosku odklon bohuzel byl nutny a srovnani zadni napravy Lehke spasovani . Reknu vam ze vetsi pakarnu jsem nezazil ale uz to bude trochu vypadat . Kdyz clovek honi kazdy milimetr a stejne dojede domu vydrncanej a zjisti ze to povolilo ? Odklon vyditelny i na plechu ? Jinak neco z lakovny a tehlice s kterma jsem si hral ? To je zatim vsechno no do 2 mesicu planuju sladeni motoru kola predni brzdy a reseni zadnich plus pokud to vyjde tak polep s takovou tresnickou na dortu a sedacky ale ty asi az koncem sezony to tak vxpada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Únor 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 (upraveno) Tohle me neda spat . Nevim co presne tam naladit Upraveno Únor 20, 2017 uživatelem Dzordzino 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 tu prostřední 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 pěkně si s tím hraješ :) polep bych se vysral když už to máš nově nalakované, kola luxus, ale ty origo xeny mi tam nepasujou, černé byly dalěko lepší, proč si je proboha dával pryč? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Jak mám chápať zrovnanie napravy? :D Podlozky na odklon si bral od tych poliakov alebo ztej nemeckej stranky čo ti na fb polinkovali chalani? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Únor 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Hele polep uvidim . Svetla me taky hodne sedi ty cerne a jak jsem psal uz shanim druhou sadu a znovu postavim a dvakrat lepe . Kazdopadne tyhle jsou netknuty a nejezdily jeste tudiz jsem nechtel nicit uplne novy a hlavne chci cistci styl . Dalsim faktorem je to ze jezdime hodne srazy v cizine a pak vetsinou vnoci domu a bez dalek se poradne nesvezu . Co se tyce srovnani napravy daval jsem ji na stred aby nebyla vyhnuta k jedne strane jako je v originalu a vse sedelo lepe a podlozky ani jednou pouze jedna 2mm podlozka a bylo hotovo . ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Jirino ma polep kasli... Ja uz na to prdim je des jak ten lak pod tim je jak novej a kdyz to sundas tak to mas zas ruznobarevny... Jinak zmena pekna :palec: ja uz zadni brzdy doladuju chybej mi jen redukce a rucka ;) jinak kola budu objednavat v breznu tak snad to stihnu do novy sezony taky seskladat ale uvidim jak to dam financne bo jsem byl mesic lazar a to mi udelalo caru pees rozpocet.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Únor 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Hele zadky uz mam taky jen rucka a redukce vymyslet jinak cajk . ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Co das za kotouc??? Ja 323 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Únor 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Hele 312 aby to vypadalo trochu odlisne . Kluci ted vazne . Zaslepeny egr . Katik of . turbo fabie 96 kw . Vtriky 764 tusim nebo 754 sprint spis . Potrebuju to sladit takze kde za dobre kvalitni chip a odbrzdeno ? Prosim pouze opravdu sikovne ruce . Zadny homemade 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Sgs motorpower je kousek od prahy jinak Se trochu projedes za dobrym chipem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Únor 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Sterny to me vazne nevadi potrebuju jen kvalitu a nejlepe individualni a odbrzdenou a pokud ma uz i nekdo zkusenost a dokaze poradit a rict ne jen u tohoto . Chtel jsem moravia tuning telc ale pan ma brzdu off do konce dubna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Se koukni i na foru partneri oc ;) tam jsou taky nejaky chip firmy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Jako co se TDI týče, tak tady asi není moc co vymýšlet ne? Nebudu rýpat, i když teda moc nechápu k čemu ti u takhle "přesníženýho" auta bude chip. Ovšem pokud chip TDI, tak za mě asi jednoznačně TDIfun. Motorpower je taky dost vyhlášenej, takže jestli to k němu máš blízko, tak proč nejet zrovna tam, ale já bych s TDI jel k TDIfunovi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Únor 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Ok napisu jak jemu tak n ten motorpower . Kazdopadne k cemu me to vude . Bude me to k tomu abych vyuzil komponenty ve voze a mohl se projet . Vyska zrovna stimhle nema uplne neco spolecneho . Aspon teda ja jsme nic nezaznamenal . Ano sedi lepe v zatackach ale hiabk nevim takze rikate toto jo ? http://www.tdifun.cz/kontakt/ nebo http://motorpower.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Dzordzino za me motorpower, Jinak spojku mas nejak poladenou na ten vykon? Muzes zkusit jeste dieselpower 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Únor 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 nemam nechci to zase hnat do maximanich vykonu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Jako bylo by vhodne aspon lamelu preoblozit na hds, stoji to prd a udrzi to dosti myslim, ze i ostatni doporuci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Únor 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Aha nevim neznam necham si klidne poradit klidne do sz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 21, 2017 Sdílet Odesláno Únor 21, 2017 Motorpower nebo Dieselpower.. Nic dalsiho pro tebe nema smysl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 21, 2017 Sdílet Odesláno Únor 21, 2017 a co Mvolesko? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Únor 21, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2017 Ketys neznam . Dakie proc by pro me nic jinyho nemelo smysl ? Nerozumim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 21, 2017 Sdílet Odesláno Únor 21, 2017 Protoze tohle jsou osvedcene firmy z Prahy a urcite se nepozenes k Funovi.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.