Přejít na obsah

Dzordzinovo ocecko

Doporučené příspěvky

Tak lizatko opet v lakovne snad uz se budu u obrubniku krotit :D :D zrcatka v lakovne a dnes jsem sehnal i zpetne z rs za smesnych 50 kc na vrakaci mam ho 1 km od dilny a nevedel jsme to maji tam toho tolik ze jsem nevedel do ceho driv skocit a prej me udelaj vzdycky pecka cenu takze super . Jen ten blatnik nemuzu nikde sehnat za slusny penize v topicek stavu

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

ja prave nevim jednou bych tam chtel neco jako r 32 nebo tak poradny hovada aby to dobre vypadalo ale premyslim ze na to asi nebudou moc prachy :D :D takze asi dam taky RS jelikoz ty predelavas tak az se budes zbavovat tak se trebas nejak dohodnem . ja totoiz nevim co bych tam narval a kdyz uz tak to je vetsinou vse 5x112 a predelavat kvuli tomu celou na pravu na ten rozmer se me moc nechce

Odkaz ke komentáři

tak ted uz jen nalestit navoskovat a dalsi vec pripravena na leto . uz se me to plni lista pod naraznik nove v laku a nalestena navoskovana to same cerna leskla zrcatka a stredova mrizka . ted cekma na predni naraznik pak pujde s blatniky na lak a dale budem pokracovat v dalsim lakovani az bude toto vse hotove a prehozene

post-22169-0-92692100-1424118378_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

jj taky sem si řikal, že nejspíš lak, ale za optání nic nedáš :D Já mam koupenou fólii a čekam na teplejší období abych to mohl na ty zrcátka taky nalepit :lol: nejprve jsem chtěl taky lak, ale chci vědět jak to bude celkově vypadat, ladit a tak nejprve fólie a lak až dýl pokud se mi to bude líbit, ale nejhorší je, že bych to chtěl udělat přesně tak jak to má máš Dzorzi, takže to pak bude vypadat že se opičim :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...