Přejít na obsah

Dzordzinovo ocecko

Doporučené příspěvky

Tak jsme se míjeli když jsi jel od zubaře v Čakovicích na tom pitomým retardéru před školou, mával jsem z okna, ale asi to nebylo vidět, přecijen byla tma a poprchávalo a ty tvoje folie, přes ty toho taky moc vidět dovnitř není :lol:

Upraveno uživatelem DanTe
Odkaz ke komentáři

Záleží co jsi dal za stěrače, jako jakou značku? Já jsem si před pár lety pořídil origo Škoda aerotwin (vyrábí Bosch) a vydržely mi 2 nebo 3 roky, takže buď koupit kvalitní stěrače nebo jak píše Dodo, použít komplet z OII s tím, že ramínko u spolujezdce budeš muset trochu upravit :)

Odkaz ke komentáři

Ahoj dik za rady tak uz mam objednane tyto http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/octavia-ii/sterace-ostrik/5716-raminko-prednich-steracu-octavia-ii.html a ted jeste tedy ty stiratka .

jinak dnes diky jeste jednou spookymu za koberec a priste pojedu sam aby jsme aspon ten caj daly a pokecaly jelikoz pritelkyne zrovna moje upravy a cas na aute nepodporuje .

a take pridavam fotku z toho jak jsem si poceste zasvinil auto a vecer se hecnul zajel na dilnu a udelal prvni vytrinu na modely asi to nikoho nebude moc tankovat. ja tim ziju a 1/4 uz je v polickach tak snad bude brzke pokracovani :D

bokem se zeptam nemel by nekdo zajem o bixenony nove foto mohu zaslat

post-22169-0-71322200-1390681384_thumb.jpg

post-22169-0-84067400-1390681419_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Asi jsem se unahlil s maskou tudiz mam jeste jednu doma a premyslim co stim mam original tudiz bych asi ramecek volil na cerny lesk opet ale nevim jak vypln ta stredova ktera skoncila u doda . tu bych bud nejak poladil nebo za neco vymenil jen nevim co tam dat ? spodek je v cernem lesku taky stred narazniku bych nejradsi taky vymenil ale nejde za co takze zatim nic stim ze me mesier poradil hodit za to zluty tahokov tak nejake napady na masku a seriovy naraznik sem stim diky :D

Odkaz ke komentáři

tak premyslel jsem jeste nad cernou lesklou nelibi se me tam ty plasty v barve vozu . a nemel by nekdo tahokov nejake zbytky ? potrebuju i nejak vymyslet stred na narazniku ty prouzky se me nelibi kazdopadne volim zpet svou klasiku takze cerny lesly ramecek na logo s upravou loga a nevim co hodit za vypln . asi nechci tu co jsem prodal tobe dodo

Odkaz ke komentáři

Ja chci stred naratniku jako rs tu vypln a to i v masce vydel jsem zo u kluka takova seda oc laurin udelana pekna a masku mel veliky oka jako na oc 2 rs chci totiz ramecek na logo . Takze musim sehnat trn plastovej tahokov jako by kdyz to tak reknu a zlutou asi fakt nedam a dam tam cernej za to denni sviceni

Odkaz ke komentáři

zeptam s enezna nekdo nebo nema nekdo fotku ze srazu atd jedny vyborny ovecky sediva barva vnitrek laurin paprskovy kola a masku jako zasilam odkaz . potreboval bych tu masku videt zblizka nebo kontakt na cloveka . urcite budete vedet . diky moc za vase rady

bylo to na jednickovy ovci odkaz je na dvojku

http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/masky-spoilery-mracitka/predni-masky/skoda-octavia-05-vypln-masky-rs-honeycomb-ki-r-id:2050.eshop

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...