MirajZz Odesláno Červen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 dneska folie ze světel off., Kat off ale fotos nebude protože displej místo off spíš K.O :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 Tak snad máš i jinou možnost fotografie ne? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Červen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 pokuď vím tak kalkulačkám se foťák nedaval :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Červenec 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 tak chlapy došel čas přední puky a čepy mužete mi semka něco doporučit ? puky asi TT ale nemužu najít odkaz :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Puky jednoznačně plné z TT http://www.cc-autodily.cz/luzko-ramene-zadni-1 (tuto značku mám na octě přes 2 roky a jsou pořád jako nové) a co se týká čepů, tak rozhodně nedoporučuji od TRW, po 2 letech jsou KO!!! Dělal jsem komplet GO přední nápravy a čepy už mají prasklou tu gumovou manžetu. Nějaký čas ještě počkám, než se udělají v čepech vůle (to asi díky prasklé manžetě nebude trvat dlouho) a pak dám čepy také od Lemforder ;) http://www.cc-autodily.cz/hlava-ridici-tyce-leva-3 http://www.cc-autodily.cz/hlava-ridici-tyce-4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 dával jsem na auto to co tady dal konny, puky jsou rozdíl jako prase a čepy uvidím jak dlouho vydrží na těch děravých hnusech přes které jezdím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Co jsi prosimte koupil za pneu a co staly ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 No přece Sunnyyyy :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Červenec 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2014 jak píše Mára jsou to sunny SN3970..jinak nejsem žádnej letec tak snad budou stačit :) ( jezdím si v klídečku 80-90 do prace z prace, všude :) ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Červenec 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 dneska sem auto napichl na vag a jen sem čuměl 1.čidlo otačeni kola ABS 2.čidlo chladici kapaliny (G62) 3.tlak v sacím potrubi regulacni diference plnici tlak odchylka 4.Jednotka motoru zablokovana 5.přepinaci ventil klapky sacího potrubí (239) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Červenec 11, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2014 Klasika... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Červenec 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2014 (upraveno) Brzdy kvilej a ja jedu na služebku do Svitav a asi bych u toho umřel ,tak sem dnes objednal kotouče Brembo MAX a desky zimmerman ,tak snad pískaní a vibrace do volantu přestanou.. :) Upraveno Červenec 21, 2014 uživatelem MirajZz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 22, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2014 pak si pri vymene vytahni vodici gumicky a ocisti rez pod nima, jinak ti nebude trmen spravne chodit a odjebes si kotouce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Červenec 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2014 Budu muset pac to hned nechci znicit.. nemas nejaky know how abych to udelal co nejelepe ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 22, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2014 prvně zkus jestli ti chodí ten vodící šroub, jestli jde z tuha, tak musíš ty gumky podbrat šroubovákem (plochým abys je nezkurvil) odlepíš je z té rzi po celém obvodu a pak je vytlačíš ven, pak vzít pilník, malý brusný kotouček a dremla, nebo smirek na nějakou malou kulatinu a vybrousit ten vnitřek co je pod gumičkou na čistý kov, namazat vazelinou, nasadit gumku, namazat gumku vevnitř, strčit kolík a měl by se v tom dát prstem posunovat vypadá to nějak takhe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Červenec 23, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2014 Kámo pěkně jsi to poladil . Brembo max a zimmerman je dobrá volba brzdí to super . Kola taky mooooooc pěkný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Červenec 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2014 Děkuji pane :) děkuji chvala potěší a zahřeje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Červenec 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2014 Troska toho foto reportu z vymeny brzd a schvalne esli si nekdo vsimne nejaky zmeny.. a tady muj chill po dokoncene praci.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Červenec 24, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2014 Natřel jsi brzdiče ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Červenec 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2014 Super.. tady jde videt jak sou kluci klubaci všímavy :) červena mě už moc nebavila .. byla potřeba změna.. pak na celolak pujde auto na bilo zbytek na černo.. třeba ramena bily ,těhlice černy a brdziče byli. Chci aby to všechno pěkne ladilo.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Červenec 27, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 Já sem si říkal, že to planeo elektro u Košina v tématu znám. Jak to, že Brňáci (teda podle značky) jezdí makat k nám do SY? :) Jinak ale super, předface je předface. , Co ten nájezd k těm obchodům, s tím snížením? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Červenec 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 Byl sem vyslan přestavět prodejnu.. škoda že si to sem nehodil dřiv mohly sme pokecat :) najezdy musim opatrněji, ale když mas otevreny oci tak se to da (za pul roku co to mam takhle tak sem škrtnul asi max 5x) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 27, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 Vypadá to moc dobře! Pěkná práce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Srpen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 Prvně sem musel vjet do dvora.. byly to auvi jauvi :D a až sem tam vjel tak to po celodením boji dopadlo takhle.. :) jeste pak budu resit detaily :) do me kluci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 @MirajZz Ahoj, mi tam ty "lino" parket, resp ten V styl moc nesedí, neuvažoval jsi tam dát třeba koberec ve stejné barvě případně přímo dřevo. Případně i tohle řešení mi přišlo moc hezké: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=24996&do=findComment&comment=1494751 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Srpen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 To lino bylo na vyhozeni.. prijde tam koberec :) slo mi jen o to mit rovnou podlahu coz ta stavajici podlaha neplnela.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Srpen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 Moc netuníme tak aspoň fotíme :) aaaa jedna kterou sem si vybrečel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 4, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 pěkné fotečky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 4, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 Pekny fotky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Srpen 5, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 no hlavně ty poslední 2 nevypadaj špatně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.