Přejít na obsah

Mírova Ochcávka TDI

Doporučené příspěvky

Zdravím vás kluci a holky.. tady vám představuju mou novou oktávku

Série:

výhřevy sedaček

2bagy

tažné

Manual clima

šibr

ele.zrcátka

Provedené opravy závad:

rozvody, olej+filtry , repas starteru , výměna baterky , oprava zlomeneho kabliku stahovačky, vyčištění turba, Kat off.

Plán do budoucna

stavitelnej podvozek

Facelift torpeda

Facelift palubka

kola R18

Celolak popř.lak

Facelift zadní světla

jít víc k zemi

Promintě za kvalitu fotek je to focený na rychlo Kalkulačkou post-32229-0-33479400-1378752720_thumb.jpg post-32229-0-30882600-1378752691_thumb.jpg post-32229-0-71847400-1378752701_thumb.jpg post-32229-0-93884100-1378752707_thumb.jpg

Upraveno uživatelem MirajZz
Odkaz ke komentáři

Zdar pane. Moc pěkná babička ,mám to samé ,ale combi a při 305tis vše OK.přeji ti mnoho šťastných km bez nehod a oprav. Jediné v čem s tebou nesouhlasím je face světla :wallbash: ,ale je to tvoje auto a tvé představy. ;) Předface ksichtík je nej :palec::palec: Dej tam světla z Laurinky,blinkry k tomu a uvidíš jak okta prokoukne.

Upraveno uživatelem Živočich7007
Odkaz ke komentáři

děkuji uvidíme co bude k mání :) gombíka sem taky chtěl ale tahle byla za neodolatelnou cenu :) jen ještě nemám SPZ

post-32229-0-33687300-1378827997_thumb.jpg tyhle kola jsou mi teď k mání R18" s pneu 225/35 // ale pneu nic moc pneu yb byly nove 215ky :) co říkate? :) o kolik se mi muže zvednou spotřeba z r15" 195 na r18" 215 ??

Odkaz ke komentáři

pišete pěkná zachovalá.. je to focený kalkulačkou :D pravda je opak obouchana ,oťukana kolem nadrže deš a hruza 1cm hluboké rýhy ,v narazníku díra jak někdo parkoval.. přední narazník mi daly novej aji ho nalakovaly (to sou hodní co):D ale braly to asi sprejem je to poteklý jak kráva a stříkaly to na autě takže aji celej chladič bílej :D

no prostě hrůza..

Ted budu tak měsíc, dva počkat až brachovi zaplatím auto a pak se začne opravovat.. oni se najdou nějaký peníze i teď ale je to spíš nic jak moc :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Dodatečně tě tu vítám ;). Occta vypadá slušně a nějaké ty úpravičky vypadají na dobrý začátek. Kola pěkné, mám stejné jen trochu předělané :D a v R17 a nemohu si na ně stěžovat a spotřeba se mi nijak nezvedla....jinak masku chválím, určo to v té černé vypadá mnohem lépe palec.gif

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Už jsem tady Máro... :D , mě se červený třmeny líbí, ale nelíbí se mi červený bubny!!! :D , takže tady nemám co namítat :)

IceFear: mrkni tady http://www.cc-autodily.cz/ , mají tam kvalitní díly za hodně pěkné ceny a členové clubu (možná stačí být jen tady na foru) mají 10% slevu ;) . Zdejší člen co v tom shopu pracuje se jmenuje jELDA (Martin Jeleček), tak se na něho obrať, určitě ti poradí a udělá i lepší cenu :palec:

Odkaz ke komentáři

aha no členem teda nejsu :/ a beztak to budu brat asi až další měsíc po výplatě teď jsou vánoce :/ a nejsem podnikatel abych si mohl dovolit všechno naráz :P :D uvidíme jak výjdou peníze :) ale na sezonu mám v plánu R17 // 18 se trošku bojím tady u nás na jižní moravě silnice stojijou za hov*o :D .. a ještě trošku níž s podvozkem :) tak uvidíme jak to dopadne :)

Odkaz ke komentáři

Jasně, když nenajdeš něco za extra cenu, tak se určitě domluv s Jeldou, on je v tomto dobrej a dokáže poradit a řekl bych, že ti slevičku dá :palec: . Jinak s R17 by se i tady na JM mělo dát jezdit, ale R18 už budou na tyto cesty asi nic moc, aspoň na ty naše cesty co jsou na jihu Moravy ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...