Guest beehappy Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Zdravím, mám potíže s mou škodou z 2002 1.9d ambiente combi, při startu motor "kucká", nárazově několikrát za sebou spadnou otáčky, trvá pár sekund až půl minuty, než se otáčky ustálí a můžu jet, jinak riskuju, že při prvním šlápnutí na plyn a pokusu o rozjezd motor chcípne. Teď při chladnějším počasí (nebo se problém zhoršuje?) mi motor často při startu prostě zakucká a chcípne. Na podruhé už naskočí, zahaprují otáčky a motor jede. Teplý motor to většinou nedělá vůbec, nebo kucká míň. Měl někdo podobný problém? Můj mechanik problém nenašel, v autorizovaném servisu jsme zatím nebyli. Díky za jakýkoliv nápad. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest misow Odesláno Listopad 13, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2014 Zdravím, mám potíže s mou škodou z 2002 1.9d ambiente combi, při startu motor "kucká", nárazově několikrát za sebou spadnou otáčky, trvá pár sekund až půl minuty, než se otáčky ustálí a můžu jet, jinak riskuju, že při prvním šlápnutí na plyn a pokusu o rozjezd motor chcípne. Teď při chladnějším počasí (nebo se problém zhoršuje?) mi motor často při startu prostě zakucká a chcípne. Na podruhé už naskočí, zahaprují otáčky a motor jede. Teplý motor to většinou nedělá vůbec, nebo kucká míň. Měl někdo podobný problém? Můj mechanik problém nenašel, v autorizovaném servisu jsme zatím nebyli. Díky za jakýkoliv nápad. Zdravim mam stejny problém jak se to vyresilo cim to bylo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Listopad 29, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2014 co takhle žhavící svíčky máš je všechny dobrý?a kdys naposled měnil palivovej filtr? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.