Guest dawe.krata Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Zdravím všechny, mám problém s Oct II, před dvěma dny jsem nechal vyměnit turbo (originál Garret), po výměně auto jede mnohem lépe ale při řazení nebo po vytočení (sundání nohy s plynu) vždycky celkem nahlas pískne. Nevíte, kde může být problém? Máte někdo podobné zkušenosti? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LUKÁŠ 111 Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 a ty myslíš že tohle je problém nebo závada?to jak popisuješ co ti to dělá je naprosto vpořádku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 Naprosto v poradku to tedy urcite neni, ja bych to reklamoval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest romerko Odesláno Duben 13, 2014 Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 ahoj mám uplně stejný problém. mohl by jste mi sdělit jak jste dopadl. jak jste to vyřešil. děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Duben 13, 2014 Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 Mám 1.8 TSI, 88000km a stejné projevy. Navíc mám přívodní hadici od oleje. V květnu jdu na prohlídku, tak jsem zvědavý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
poiko83 Odesláno Říjen 31, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 Zdravím, nechal jsem si dát před měsícem a půl nové turbo (přesněji repasované Garret). Mám ujeto už cca 5tis km, takže by mělo být zajeté. Oproti starému turbu se auto velmi pomalu zahřívá a spotřeba se zvýšila cca o 0,5 l/100 km. Je tento rozdíl daný tím, že se jedná třeba o trochu jiné turbo (např. jiné vlastnosti dané jiným materiálem), nebo je turbo vadné? Děkuji poiko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pinchel Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 Mám 1.9PD 77kw a měnil sem turbo KKK.Dával sem repasi z polska, od ověřeného zdroje a taky trošku pískala již od novoty (jako by jela sanita :-) ). zatím najeto 100tis a OK. Je to běžný jev, hlavně u tureb KKK, Garety by to neměli až tak dělat. Je to díky rozdílnému uložení-pouzder v turbu. Mrkni ještě jestli nemáš prasklou tu přepouštěcí trubku-harmoniku u turba. To je taky častá příčina hlasitého projevu turba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krkovička Odesláno Srpen 10, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2016 Není to po puštění plynu jakoby zahoukání? To je běžný u tohoto motoru. Čím víc se vytočí a povolí se plyn. pedál tím víc zahouká. Je to zvuk jakoby to dělala sova. Mě to dělá již 308.tis km a turbo původní, táhne jak má. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jane Odesláno Prosinec 12, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2016 Zdravím, nechal jsem si dát před měsícem a půl nové turbo (přesněji repasované Garret). Mám ujeto už cca 5tis km, takže by mělo být zajeté. Oproti starému turbu se auto velmi pomalu zahřívá a spotřeba se zvýšila cca o 0,5 l/100 km. Je tento rozdíl daný tím, že se jedná třeba o trochu jiné turbo (např. jiné vlastnosti dané jiným materiálem), nebo je turbo vadné? Děkuji poiko Pozor na ropasovane turba hodne casto se stava ze jsou s tim problemy ja mel to same 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pinchel Odesláno Listopad 8, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2017 Mám 1.9PD 77kw a měnil sem turbo KKK.Dával sem repasi z polska, od ověřeného zdroje a taky trošku pískala již od novoty (jako by jela sanita :-) ). zatím najeto 100tis a OK. Je to běžný jev, hlavně u tureb KKK, Garety by to neměli až tak dělat. Je to díky rozdílnému uložení-pouzder v turbu. Mrkni ještě jestli nemáš prasklou tu přepouštěcí trubku-harmoniku u turba. To je taky častá příčina hlasitého projevu turba. Turbo vydrželo cca 200 tis. pak praskla hřídel na dálnici . Naštěstí to nenasálo olej. Nainstalováno další repas. turbo, děláno na Sk tak uvidíme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.