lazaruslong Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Zdar chlapi. Jde někde sehnat ten chromový proužek na fl krytku bagu na fl volantu? Mám volant bez a je takový smutný-černý-plastový... Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysak44 Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Taky bych ho uvítal, tedy jestli by se mi hodil na před face. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Mam taky pocit, ze to samostatne zohnat nejde, teda aspon co som patral. Jedine viem, ze niektore firmy menia cely bag s doplatkom. Napr. u nas chcu za vymenu 30€, co mi nepride prave najmenej za kusok pochromovaneho plastu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Samotný chromový úsměv sehnat nejde, ten je zatavený do plastu airbagu. Takže buď koupit nový airbag s chromovým úsměvem nebo koupit jenom ten plastový kryt airbagu s úsměvem a airbag přehodit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Je to veliká prasárna přehazovat jen ten kryt? Mám poškrábané logo na bagu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Zas taková prasárna to není, když se podíváš do mého témata, tak jsem tam ten postup popisoval, akorát si už nepamatuju na jaké je to stránce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Vím vím, že jsem to tu někde četl, díky. Sám bych si na to ale asi stejně netroufl. Nevíš, kde to sehnat? Klidně s old logem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Já jsem ten kryt sehnal od Badyse, ale myslím, že tu nedavno někdo psal, že je už nemá. Ale taky jsem je viděl na www.bazos.cz, tam je airbagů dost, tak kdyžtak mrkni tam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Září 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Na předchozím autě jsem právě po haluzi sehnal celou krytku bagu. Tak kdybyste někdo někde věděl, kde to sehnat, tak pisněte. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 kryty s chromovým usměvem najdete na stránce : http://www.volantech.cz/zaslepky-airbagu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Tam som pisal, asi dva dni dozadu a odpoved: "Záslepky pro airbag s novým logem jsou již trvale vyprodány." 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Září 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2013 (upraveno) No ale když chceš staré logo? Nepotřebuju nové. Nelíbí se mi a na autě mám "staré"... Upraveno Září 15, 2013 uživatelem lazaruslong 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Aha tak, tak tie maju skladom, no to som sa nepytal, co to stoji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.