Přejít na obsah

Bajlova modrá číča

Doporučené příspěvky

ok, takže podle škodovky se to nedá objednat samostatně... tudíž potřebuju nějakou druhovýrobu...

dělají se totiž pouze jednolitý lišty, nebo lišty s těma výřezama kde i ty kusy co potřebuju jsou, ale ty kusy jako takový se samostatně nedají koupit.. čili furt bych musel kupovat celou lištu...

tudíž mě čeká návštěva vrakoviště, pokud někdo z vás nezná shop kde se tra druhovýroba dá koupit..

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zdravím pánové, mám dotaz... Dnes při popojíždění v koloně mi znenadání začaly svítit na budíkách kontrolky ASR, ABS a blikat ručka/brzdová kapalina...

Kapaliny bylo dost, pro jistotu jsem dolil, bohužel nepomohlo. Na foru skoda home je více variant, ale nedostatek odpovědí jestli to zabralo nebo ne.

Nějaký nápad co by to mohlo být od zdejších odborníků?

post-32220-0-91857200-1416581389_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Bajlo
Odkaz ke komentáři

ok, vyzkouším, dám vědět, díky chlapi!

@Hanzl: abych byl upřímnej, tak hlavní světla svítí tak nějak všelijak.. jednak se kužel světla kříží protože nesedí úplně ideálně na autě (ale to bude asi individuální) a druhak, tak jako jsou podobné s čočkou použité tuším na roomsteru, tak ta čočka světlo tlumí mi přijde... jezdit se s tím dá, ale takový xenony to převálcují bez problémů.... co se denního svícení týče, tak s tím jsem spokojenej nadmíru, nicméně mi bylo řečeno že jsou i tyto světla s naprosto špatnejma diodama, který jsou jak bludičky.. já měl origo lampy hodně zašlý, takže rozdíl ve svícení moc nevidím, záleží jak jsou na tom ty tvoje.. :)

Odkaz ke komentáři

OK, takže kontakty v pořádku, pojistky na baterce cajk... ale pojistka v palubovce na ABS je vypálená... vyměnil jsem a vypálila se znovu... diagnostika se tím pádem nedostane na řídící jdnotku ABS... im fucked up..

BTW, krabička s pojistkama na baterce vypadá jak nová, žádná koroze, nic...

post-32220-0-61489100-1417520093_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zdravím pánové, takže problem solved. Řešení dost jednoduché.. vypojit ten konektor vedoucí do ABS jednotky, zkontroloval jsem kontakty, který byly mimojiné bezproblémů, a nacvaknul zpátky.. pak už jen vyměnit spálenou pojistku a tradá, hotovo... je to jak s počítačem, aneb "zkoušeli jste to vypnout a zapnout?" ... díky za tipy a... ať vám to jede jak namydlenej blesk.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...