Fanny47 Odesláno Říjen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 Jsem to vzal z cisteni a delalo to porad stejne a prej ze je vycisteny :-/ Bohuzel se obavam , ze to nepomuze jen vycistit ale nevim nevidel jsem ten vnitrek v jakem je stavu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 2, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 Kámoš si koupil toledo a začalo mu to taky padat tak sem mu ho vyndal a turbo bylo zapečené jako prase jen než sme ho otevřeli porod až bylo rozebrane tak bylo celé zasrané vyčistili složily zaslepili egr podložkou a už na to jezdí 3měsíce a má klid pak jedině že bys měl vadnou tu podtlakovou baňku jak je na turbu ale to nevím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Říjen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 To tahlo u kamosove 81 AHF chodi krasne to mackam palce a furt to jde stejne ,,,, u me to jde palcem dvakrat a pak to je jak do betonu a vrze to a zmacknout to jde hrozne ztuha :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 2, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 (upraveno) Jediná možnost vyndat turbo vyčistit za tvého dozoru nebo si to udělat sám či znějakým kamarádem , já z toho měl taky strach ale pokuď nejsi levej tak to zvladneš kámošovi to taky nešlo zmáčknou hodně z tuha a teď mu to beží lehce http://www.skodaoctavia.cz/clanek/rozeberani-turba-vrchem Upraveno Říjen 2, 2014 uživatelem ciimaa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Říjen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 No levej nejsu ale prej jsou na turbu nejaky tri maly sroubky nebo maticky ktery se obcas urvou a musi se nahrivat atd...nerad bych neco posral - jo kamosa mam tak s nim to zkusim... Jinak co muze zpusobovat ze to u egru po zaslepeni lehce prosakuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 2, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 (upraveno) jj tou tam 3 matice na výfuk ty když sou rarezlé tak je to porod já jeden utrhnul :( a až bylo turbo venku vyšřoubovalo se a udělal sem si závit takže ted mám 2matice a jeden šroub :) tak si kup tmel na motory v kelly a pretěsnito tím tmelem :) Upraveno Říjen 2, 2014 uživatelem ciimaa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Říjen 2, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 Ja kdyz jsem zaslepoval tak zadnoi hadickunjsem nezaslepoval ! U egr to mam taky orosene olejem ale olej se nestraci tak to neresim.... K tomu turbu to neni nic sloziteho sani drzni na imbusech vyfuk na 3 dvactkach matkach a parohy taky na dvanactkach matkach. Jestli je turbo zapeceny k rozpuleni bude potreba autogen. Kdyby jsi bydlel bliz rad bych ti nabidl sve sluzby. Ja to udelal na svem aute a nyni uz bez nouzaku do 4500 otacek. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Říjen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 No joo taky bych chtel :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Říjen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2014 Tak jsem dneska zkusil nasadit RS naraznik ktery jsem dostal od kamosa a rekl bych, ze to bude dobry :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Říjen 7, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2014 Dostal?? :D :D ja chci taky takovyho kamarada :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Říjen 7, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2014 dneska je 7.10.2014, doufam že do vanoc to bude v laku :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Říjen 7, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2014 Vanoce jeste nebyly ne ?:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Říjen 7, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2014 ale aby pravě nebyly s nenalakovanym naraznikem jako s tim face :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 7, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2014 vypada to dobře, ale už by to chtělo ten lak :D a jestli by tvůj kámoš rozdával daší nárazníky tak se stačí ozvat a beru :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Říjen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2014 Jojo diky moc , no s tim naraznikem to byla celkem dost velka nahoda ze mi ho dal :-) Jinak vse pujde do laku a doufam, ze lip jak s tim face sem to trosku pos.al :D Jinak u doma trosku strejcham naraznikem takze lizatko z Cupry nebude leda bych nasim prestavel dlazbu :D :D a to by asi neproslo . Zitra bych se mel odhodlat konecne na vycisteni prahu zevnitr uz tam bude slusnej nanos 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Říjen 7, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2014 Štrejcháš nárazníkem? :D Vtipný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Říjen 7, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2014 O co prosím tebe? :D máš tam retardér jako je žamberk ne? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Říjen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2014 bydlim v kopci a strejcham o obrubnicek ktery je k najezdu na nasi dlazbu ono se to na tom zhoupne a lehce strejchnu :D Jsem byl zvyklej se odspuda rozjet a priletet k baraku a ted budu muset opatrne a o tyl lizatku z cupry se necham zdat :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Říjen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2014 Dotaz :) Da se ta stredova lista z te mrizky nejak opatrne demontovat ? nechci to pacit sroubovakem. :) [ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Říjen 11, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2014 Jo takhle jí zmáčkneš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Říjen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2014 Dik Zavy tak jsem to na zkousku vytahl at vim jak to funguje a to vytazeni je celkem obrad teda :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Říjen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2014 Jsem si na chvilku zaparkoval vedle predlohy podle ktere od zacatku delam oktavku akorat to je PD 74kw :-) Jeste par detailu a bude to jak ona :-) Tak jsem se dneska vecer nudil tak jsem vytahl tu moji mensi Oktinku z palubky a dal jsem ji koncovku jak ma realna - neni to zadnej zazrak ale musi prijit novy lak :-) Byla prestrikana celkem na rychlo takze tak :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Říjen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Tak a je to domluveno, zitra bude demontaz masky s naraznikem a jde na lak :) Jsem moc zvedav jak to bude vypadat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Říjen 21, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Jak to bude vypadat? Konečně jako normální auto :D :P a ne cirkus :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Říjen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Nech meho off roada :D Kdyz sem videl jak je vysoka oproti te tve a jeste kdyz jsem sedel v tech supr sedackach zaborenej dole tak mi ta ma prisla jak Land Rover :D bych z toho nemohl lezt jak ty :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Říjen 21, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Na mojí vejšku ideální :D ještě je to pro mě vysoký :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Říjen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Prej huraaa ... Za tu hlasku abych to stihl do vanoc by ses mi mel omluvit :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Říjen 21, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 beztak tě to aspon vyhecovalo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Říjen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Dnes je to presne 14dni :D Jo vyhecovalo tak rikam ze ti tu radost s cernym naraznikem do vanoc neudelam :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.