Přejít na obsah

Moje stříbrná 81kw holka/RS paket

Doporučené příspěvky

Tak dneska jsem sundal napis o srazu v Zamberku a to sklo je nejak moc prazdny :D moc za sebe vidim :D :lol:
Jinak vcera jsem si udelal takovou malou radost v podobe nalepek :)

Zitra probehne montaz face palubky v cerne tak mi drzte palce , snad jsem to za ten rok a neco nezapomnel ,, pak dam foto :)

post-28362-0-65339100-1440963741_thumb.jpgpost-28362-0-08001400-1440963769_thumb.jpgpost-28362-0-01713500-1440963718_thumb.jpgpost-28362-0-54290200-1440963814_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Diky kluci dalo mi to zabrat trosku ale zvladlo se to :) Jinak koberec bych chtel bilej z RS je sice takovej nepraktickej kvuli spine ale je to moc hezky :) A kresla jak jinak nez original z eresa :) Jenze bych chtel s zadni loketni operkou je to o dost hezci jak bez ni :-/post-28362-0-52142200-1441053562_thumb.jpg

Snad se toho dockam :D

Odkaz ke komentáři

Joo koukal jsem fakt skoro stejny :D akorat ta stribrna porad hazi na fotce dojem bile :-/ ,, Jinak to bylo neco kdyz jsem videl tu kupu dratu uz jsem se bal ze to neslozim :lol: :lol: ^_^ .. Jsem si s tim hral po odpoledni a nakonec vse dobre dopadlo , ze Zamberku jsem nabral trosku inspirace tak uvidime kolik se toho za ten rok splni :) Jinak v nejblizsi dobe bych chtel opravit ty stribrne ramecky a dat nejakou barvu hliniku nebo sedou aby to nebylo takovy do bila - no sam jeste nevim kdyztak muzete poradit :) :palec: :palec: post-28362-0-31861700-1441185866_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jezdil jsem s tim pres rok lehce ,, no zitra to odtahnu kamosovi do garaze a ceka me setreni , jelikoz nemam zimni gumy ani, tak planuju s ni vyjet az na jare ,, Ceka me koupit nove turbo Garett ,, hydrostely , vymena oleje a chci i ten blatnik udelat ,, takze si hezky koupim mesicni jizdenku ( šalinkartu ) a bude to jak za starych casu :)

Odkaz ke komentáři

prdlajz na furt, vysype se tak i tak když se k tomu nebude chovat :D

já bych to Franto moc neřešil a šel do repase, 7 tisíc proti 15 je dost rozdíl a když máš záruku tak není co řešit :)

a pokud vím tak repas turbo znamená obal původní a střeva nové, takže by neměl být problém

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...