košin Odesláno Srpen 26, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2015 kousek před ostravou :D ale už je pozdě, nestihneš dojet :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Srpen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2015 Mensi nove doplnky z V/RS Jeste musim domyslet nejaky elegantni kryt na ty repracky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Srpen 27, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2015 elegantni kryt stejne nijak nevymyslis, resil bych to koupi klasickych cernych tapecu a hodit do nich bile vyplne z techto protoze tohle je hnus :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Srpen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2015 Neco tam byt predtim muselo takze to nejakym prehozenim tapcu vubec resit nebudu ,, nekde na youtube jsem videl oktu co to mela stejne jako ja tak to omrknu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Srpen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2015 Jeste bych zapomnel na rucni brzdu z RS :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Srpen 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2015 Tak dneska jsem sundal napis o srazu v Zamberku a to sklo je nejak moc prazdny :D moc za sebe vidim :D Jinak vcera jsem si udelal takovou malou radost v podobe nalepek :) Zitra probehne montaz face palubky v cerne tak mi drzte palce , snad jsem to za ten rok a neco nezapomnel ,, pak dam foto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Srpen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Dneska dosla face palubka tak doslo na montaz :) mam z toho opravdu velkou radost konecne se nemusim bat otevrit auto aby nikdo nevidel ten muj starej maskac ,,, ke konci ta palubka se loupala jak svina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 teď je to fakt o hodně lepší než ta oloupaná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 skvělý, ještě nějaký křesla a koberec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Pecka ;) ae rozebírání palubky už mam natrenovany za chvíli to udělám po slepu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 MOc pěkná práce, prokouklo to fest! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Srpen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Diky kluci dalo mi to zabrat trosku ale zvladlo se to :) Jinak koberec bych chtel bilej z RS je sice takovej nepraktickej kvuli spine ale je to moc hezky :) A kresla jak jinak nez original z eresa :) Jenze bych chtel s zadni loketni operkou je to o dost hezci jak bez ni :-/ Snad se toho dockam :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Září 1, 2015 Sdílet Odesláno Září 1, 2015 Franto, máš to pěkný, takhle to vypadá o dost líp než na Žamberku ;) ještě sehnat ten RS koberec, sedačky a stropnici do černa a bude to paradá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Září 1, 2015 Sdílet Odesláno Září 1, 2015 mas ted skoro stejny interiér jak ja :-D chybi mi taky koberec a sedacky, ale ja dam koberec klasicky cerny a k tomu rs sedacky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Září 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2015 Joo koukal jsem fakt skoro stejny :D akorat ta stribrna porad hazi na fotce dojem bile :-/ ,, Jinak to bylo neco kdyz jsem videl tu kupu dratu uz jsem se bal ze to neslozim :lol: ^_^ .. Jsem si s tim hral po odpoledni a nakonec vse dobre dopadlo , ze Zamberku jsem nabral trosku inspirace tak uvidime kolik se toho za ten rok splni :) Jinak v nejblizsi dobe bych chtel opravit ty stribrne ramecky a dat nejakou barvu hliniku nebo sedou aby to nebylo takovy do bila - no sam jeste nevim kdyztak muzete poradit :) :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Září 2, 2015 Sdílet Odesláno Září 2, 2015 Ja mam černou a zvažuji dat tam barvu auta :D ale to srani s broušením takže je to jenom myšlenka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Září 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2015 Me ta cerna laka jo ale ja na tu stribrnou nemuzu rict pul slova ,, prach na ni neni videt :) Kez bych sehnal tohle :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Září 3, 2015 Sdílet Odesláno Září 3, 2015 Cerna leskla je super ale na ni všechno vidět to je pravda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 3, 2015 Sdílet Odesláno Září 3, 2015 A co nalakovat rámečky na stříbrno ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Září 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2015 Tak se mi dneska definitivne odpouroucelo turbo... Kdyz by nekdo o nejakem z 81 v dobrem stavu vedel tak budu rad.. Jsem dojel domu a rachot a za mnou modro tak sem to rychle zdechl a opravdu krasny darek k narozeninam :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Září 5, 2015 Sdílet Odesláno Září 5, 2015 Ouuu....tak to potěší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Září 6, 2015 Sdílet Odesláno Září 6, 2015 Uz ? A jak dlouho jsi jezdil v nouzaku ? Za 6500,- mas repasovany ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Září 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2015 Jezdil jsem s tim pres rok lehce ,, no zitra to odtahnu kamosovi do garaze a ceka me setreni , jelikoz nemam zimni gumy ani, tak planuju s ni vyjet az na jare ,, Ceka me koupit nove turbo Garett ,, hydrostely , vymena oleje a chci i ten blatnik udelat ,, takze si hezky koupim mesicni jizdenku ( šalinkartu ) a bude to jak za starych casu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Září 7, 2015 Sdílet Odesláno Září 7, 2015 Franto, nepřemýšlel jsi už rovnou nad tím, že by jsi dal větší turbo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinlupac Odesláno Září 7, 2015 Sdílet Odesláno Září 7, 2015 A repas je dobrý koupit? Jak dlouho to vydrží? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Září 7, 2015 Sdílet Odesláno Září 7, 2015 Osobně s repasem zkušenosti nemám, ale zaruka od nich je dva roky ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinlupac Odesláno Září 7, 2015 Sdílet Odesláno Září 7, 2015 Jo to by být měla. Taky nemam zkušenost, ale jednou nás to čeká všechny... Dřív nebo později 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Září 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2015 Já pujdu radsi do originalu Garett at mam jistotu :) Dneska ji uschovam ke kamosovi do garaze a bude nejakej ten cas odpocivat ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinlupac Odesláno Září 7, 2015 Sdílet Odesláno Září 7, 2015 Jo, to je investice tak 15tisic vid? Je to pálka no...ale je to už na furt . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 7, 2015 Sdílet Odesláno Září 7, 2015 prdlajz na furt, vysype se tak i tak když se k tomu nebude chovat :D já bych to Franto moc neřešil a šel do repase, 7 tisíc proti 15 je dost rozdíl a když máš záruku tak není co řešit :) a pokud vím tak repas turbo znamená obal původní a střeva nové, takže by neměl být problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.