DanTe Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 (upraveno) Tak jsem si včera objednal Supernatural Wax Plastic Container 200ml, už se těším až tím zavoskuju Preludu do Maďarska Ale zrovna levná sranda ten Supernatural není Upraveno Březen 16, 2014 uživatelem DanTe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Březen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 On ti ale ten kanistr vydrží fakt dlouho. ,-) uvidíš sám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Jenom se zeptám, jak SN nanášíte, používáte na to nějaký aplikátor, nebo prostě prstama? ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Používal jsem od Dodo pěnový aplikátor (takový ten červený), ale rozkousal mi ho pes, tak naposledy prstama. :) Tím aplikátorem se mi to zdálo takový intenzivnější ta aplikace, jednodušeji to šlo vetřít. Ale zase prstama si s tím víc pohraješ. Bohužel moje klouby si úplně s nějakou několika hodinovou námahou podobnýho směru moc nerozumí, takže zase půjdu do aplikátoru. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Březen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Ten aplikator supernatural je good. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Myslíš Jindro ten Finger Mitt? http://www.detailingshop.cz/uterky-a-rucniky/300-dodo-juice-supernatural-finger-mitt-penovy-aplikator-na-vosk.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Březen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Jj přesně to! Ale nedělej to jako já. Já to udělal jako s apaplikatorem od AG, který má být navlhčený když ho skladuješ. A když jsem to teď vyndal tak je celej plesnivej a rozpadl se :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 OK díky za radu tak jsem přiobjednal poorboys natural look do introše, ten finger mitt a ještě poorboys wheel sealant na kola, autobahn je prozatím nad moje stanovené limity 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Březen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Dobře jedeš. :-D tak to někdy můžeš sebrat všechno a dorazit na session ke mě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
piskot Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Poor boys na kola je pecka, zrovna včera jsem nanasel 2 vrstvy a o úbytku se taky nedá říct :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Jj přesně to! Ale nedělej to jako já. Já to udělal jako s apaplikatorem od AG, který má být navlhčený když ho skladuješ. A když jsem to teď vyndal tak je celej plesnivej a rozpadl se :D Lol, já jsem si říkal, proč mi ty aplikátory od AG vždy ztvrdnou jak beton :D :D Ale už jsem to teda navlhčil a dal do pytlíku od utěrek microfiber madness, vše zachráněno :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Taky jsem včera koukal na aplikátory od Autoglymu :D a jak jsem pomalu přestal dělat s AG tak koukám do pytlíčku s aplikátorem a za chvíli vznikne nová forma života :D plíseň přes celý pytel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Mám dotaz, jakým způsobem ho aplikujete? Respektive jak dlouho ho mám nechat na autě zatuhnout, než ho rozleštím? Mám takový pocit, že jsem to minule udělal buďto špatně, nebo mi ho sundala wapka ve Vestci, ikdyž jsem to oplachoval jen vodou, protože je na autě cca 3 týdny, jsou na něm dvě vrsty a beading už téměř nulovej :( Včera jsem vzal jen samotný blatník znovu a oproti zbytku kastle je ten beading nebe a dudy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Květen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 (upraveno) Aplikují finger mittem a nebo rukou vmasiruju. Jedu auto dokola a pak rozleštím. Počkám 10 hodin cca a druhá vrstva. A pak ještě jednu po 10 hodinách. A používám na to šampon Aquabathe a jednou měsíčně to nakrmim Carnauba Glazem. Minulý rok mi to vydrželo od května do podzimu. ;) jo a lime prime příprava :) Upraveno Květen 12, 2014 uživatelem cubecnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 (upraveno) Tak je evidentně chyba ve vodě v tý wapce, nejspíš jim to do toho pouští i ten jejich šampon, protože přesně jak jsi to napsal, tak jsem to dělal Jen jsem teda dal 2 vrstvy, holt to celý umyju a navoskuju nový 2 vrstvy ještě jednou a na veřejný wapky to jezdit mýt nebudu Carnauba Glaze si musím ještě koupit, ale když vidím na DS že to mají jen na objednávku, tak mě jímá hrůza, na mojí první objednávku jsem čekal přes měsíc Upraveno Květen 12, 2014 uživatelem DanTe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 situace se zlepšuje nedávno jsem se stavoval u nich ve skladu a mají tam pěkně narváno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr. Bean Odesláno Červen 20, 2014 Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 Proběhla inventura a věci na skladě by měly 100% sedět s tím, co se píše na webu. Karnauba glejzy sou tuším 4, tak honem pro ně! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.