Přejít na obsah

Dodo Juice Lime Prime


Doporučené příspěvky

Dodo Juice Lime Prime je čistič laku s lehkými abrazivy. Jedná se o perfektní leštěnku a čistič, která vyčistí a připraví lak pro navoskování a dokonale propojí lak s voskem, odstraní zbytky leštících past a odstraní staré voskové vrsty. Lehká abraziva a speciální oleje se postarají o odstranění drobných poškození a hologramů. Lze aplikovat strojně i ručně. Na ruční aplikaci doporučujeme mikrovláknový aplikátor. Přípravek se aplikuje na umytý a suchý povrch, po krátkém zaschnutí přípravku zbytky setřete mikrovláknovou utěrkou. Nedoporučujeme nechat zasychat na přímém slunci. Přípravek voní po limetkách a má velmi nízkou spotřebu. Při aplikaci vždy před voskováním vám vydrží opravdu velmi dlouho.

Odkaz ke komentáři

Já mám ten Lime Prime čistič laku lehce abrazivní, ten dávám před voskem, pakliže nedělám špatně a dělal sem to rukou, pokuď toto taky nebylo špatně, vos drží pěkně a ranní rosa je hnedka pryč... No ale když na jaře budu dávat LP a ručně, mám na něj trocha tlačit, nebát se toho leštit o chvilku dýl na 1 místě? Jinak čistič to je perfektvní, po umytí šamponem od dodo, ironx, clay, byl aplikátor na LP docela špinavej :D

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Máte zkušenosti s tímto "Dodo Juice Basics of Bling Prep Polish".Má vycházet z Lime Primu a z Lime Primu Lite.

A ještě jeden dotázek ,je to vhodný použít pod Super resin polish,

nebo ten by potom na vyleštěném povrchu nedržel.

Beru to tak ,že by DODO odstranil nějaký škrábance a SRP by zbylé zamaskoval(zalil pryskyřicí)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Micro prime by právě při strojním leštění neměl dělat to, co jsem popsal o pár řádků víše http://forum.octaviaclub.cz/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/smile.gif Na jaře se na něj chystám, až budu dávat SN. Na zimu jsem aplikoval Jet Seal.

Jet? Pán je gurmán :) dej vědět jak funguje!

Upraveno uživatelem x Michi x
Odkaz ke komentáři

soray - Je to možný ^_^ Jen píšu svojí osobní zkušenost. Celou červenou tornado jsem vyleštil Menzernou 2500, a pak rozdělil na 3 části. Jednu nechal být, druhou žlutým 3M a orbitálkou vzal SRP a třetí stejně akorát LIme Prime Lite a když jsem si vzal lupu s podsvícením, tak lime prime nevyšel úplně nejlíp. Na druhou stranu, SRP taky nebylo ok a když jsem pak vzal SRP žluté 3M na festoolku tak výsledek byl nohem lepší. Takže možná je problém v orbitálce :blink:

Odkaz ke komentáři

Na finiš určitě ne žlutý 3M, tam by měl přijít modrý, který je mnohem jemnější. Lime dělám jedině modrým a nikdy sebemenší problém, vždy bezchybný lesk. Ten žlutý 3M si měl čistý/nový nebo jsi s ním dělal i tu Menzernu?

 

Lime + vosk:

 

post-1336-0-92364400-1387790423_thumb.jpg

post-1336-0-93221200-1387790437_thumb.jpg

Upraveno uživatelem soray
Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Já lime prime nepoužívám na stará auta tam jsem se už spálil jinak jak tu píšete že je lepší ten modrý finišovací od 3M asi ano ale já jsem taky nikdy neměl žádný problém s kombem rotačka/orbitka a žlutý 3M. A SRP bych teda strojově nedělal nemá to žádný smysl když neni abrazivní. Když chci čistič laku který je "finišovací" a ještě něco odstraní a vím že použiju syntetický vosk používám Paint Cleanser od Valet Pro - to samé co lime ale lepší pro syntetické vosky.

 

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...