x Michi x Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Dodo Juice Lime Prime je čistič laku s lehkými abrazivy. Jedná se o perfektní leštěnku a čistič, která vyčistí a připraví lak pro navoskování a dokonale propojí lak s voskem, odstraní zbytky leštících past a odstraní staré voskové vrsty. Lehká abraziva a speciální oleje se postarají o odstranění drobných poškození a hologramů. Lze aplikovat strojně i ručně. Na ruční aplikaci doporučujeme mikrovláknový aplikátor. Přípravek se aplikuje na umytý a suchý povrch, po krátkém zaschnutí přípravku zbytky setřete mikrovláknovou utěrkou. Nedoporučujeme nechat zasychat na přímém slunci. Přípravek voní po limetkách a má velmi nízkou spotřebu. Při aplikaci vždy před voskováním vám vydrží opravdu velmi dlouho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Existuje abrazivní a neabrazivní. Výběr je čistě na vás. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaspel Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 Existuje abrazivní a neabrazivní. Výběr je čistě na vás. Rozhodně to není jak nějaké Tempo. Po tom abrazivním rozhodně není aplikátor v barvě laku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Září 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2013 Tempo je HELL :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 zdravím, návod zatím není tak bych potřeboval jestli by se našel někdo ochotnej kdo by mi napsal bleskovej návod jak pracovat s limeprime ?? je hezky tak bych se do toho zítra pustil... Tak jak jsem to dělal doposud tak jsem zjistil že to bylo špatně (nanést->nechat zaschnout->rozleštit) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 (upraveno) lime prime nanasam mikrovlaknom pohybmi dopredu/dozadu a snazim sa ho co najviac rozlestit po laku. nenechavam ho zaschnut. robim to diel po dieli. ked tak spravim cely diel vezmem druhe suche mikrovlakno a dolestim to ;) Upraveno Září 30, 2013 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Naneseš na rotační leštičku a malými otáčkami leštíš díl po dílu. Na horíšch místech přitlačíš. Nakonec utřeš zbytky mikrovláknem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 to je právě to co nemám mám tady takovou tu tesco leštičku velkou co má asi 30cm kotouč s tou vlnou to nevím či je na to uplně vhodný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 To nebude mít sílu, když na to zatlačíš ;) tak to udělej ručně. Ale nevím čím. Já to dělal jen kotoučem. Třeba SRP jsem dělal tím Hi-Tech aplikátorem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Já mám ten Lime Prime čistič laku lehce abrazivní, ten dávám před voskem, pakliže nedělám špatně a dělal sem to rukou, pokuď toto taky nebylo špatně, vos drží pěkně a ranní rosa je hnedka pryč... No ale když na jaře budu dávat LP a ručně, mám na něj trocha tlačit, nebát se toho leštit o chvilku dýl na 1 místě? Jinak čistič to je perfektvní, po umytí šamponem od dodo, ironx, clay, byl aplikátor na LP docela špinavej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Neboj se toho. Jen je potřeba důkladně vyčistit lak, aby jsi nějaké něčistoty nerozttáhl po laku a tím si ho poškrábal. Samo je lepší to dělat rotačkou výsledek je lepší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Máte zkušenosti s tímto "Dodo Juice Basics of Bling Prep Polish".Má vycházet z Lime Primu a z Lime Primu Lite. A ještě jeden dotázek ,je to vhodný použít pod Super resin polish, nebo ten by potom na vyleštěném povrchu nedržel. Beru to tak ,že by DODO odstranil nějaký škrábance a SRP by zbylé zamaskoval(zalil pryskyřicí) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Resiny ze SRP pak imho nebudou mít kam zapadnout, takže pochybuju, že to bude fungovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Po zkoušce, kterou jsem nedávno provedl není dobré lime prime používat s jakoukoliv leštičkou. Udělalo mi to škrábance, skoro až zašednutí barvy (červená). Ovšem to bylo patrné jen když jsem to srovnal s SRP a Menzernou PF. Takže s leštičkou spíše LP lite. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Co jsi měl za kotouč? Já to dělám hodně často se žlutým a v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Jakej žlutej? Hexlogic? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Ne 3M. A kamarád používá ten jak vypadá jako honeycomb, nevím kdo ho vyrábí. A používá žlutej a oramžovej a pohoda :) Michi má taky žlutej 3M dělal jsem stím auto po prvé... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
piskot Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 A zkoušel jste někdo Dodo Juice Supernatural Micro Prime?? Je v tom nějaký praktický rozdíl?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Micro prime sa viac pouziva na strojne lestenie ;) sam so ho este neskusal tak neviem posudit rozdiel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Micro prime by právě při strojním leštění neměl dělat to, co jsem popsal o pár řádků víše :) Na jaře se na něj chystám, až budu dávat SN. Na zimu jsem aplikoval Jet Seal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Listopad 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Já jsem s Lime Prime nemě jediný problém. Používám ho v kombinaci se žlutým 3M na finish a pohoda teda...divné :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
piskot Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 jj to jo, ale jde mě o rozdíl supernatural a normoš.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Prosinec 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2013 (upraveno) Micro prime by právě při strojním leštění neměl dělat to, co jsem popsal o pár řádků víše http://forum.octaviaclub.cz/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/smile.gif Na jaře se na něj chystám, až budu dávat SN. Na zimu jsem aplikoval Jet Seal. Jet? Pán je gurmán :) dej vědět jak funguje! Upraveno Prosinec 21, 2013 uživatelem x Michi x 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soray Odesláno Prosinec 22, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 mstoces: Několik let používám Lime abrazivní jak ručně, tak orbitkou i rotačkou a nikdy sebemenší problém - aut jsem s tím dělal opravdu hodně. Osobně si myslím, že ten problém bude jinde, rozhodně ne v Limu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Prosinec 23, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2013 soray - Je to možný ^_^ Jen píšu svojí osobní zkušenost. Celou červenou tornado jsem vyleštil Menzernou 2500, a pak rozdělil na 3 části. Jednu nechal být, druhou žlutým 3M a orbitálkou vzal SRP a třetí stejně akorát LIme Prime Lite a když jsem si vzal lupu s podsvícením, tak lime prime nevyšel úplně nejlíp. Na druhou stranu, SRP taky nebylo ok a když jsem pak vzal SRP žluté 3M na festoolku tak výsledek byl nohem lepší. Takže možná je problém v orbitálce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soray Odesláno Prosinec 23, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2013 (upraveno) Na finiš určitě ne žlutý 3M, tam by měl přijít modrý, který je mnohem jemnější. Lime dělám jedině modrým a nikdy sebemenší problém, vždy bezchybný lesk. Ten žlutý 3M si měl čistý/nový nebo jsi s ním dělal i tu Menzernu? Lime + vosk: Upraveno Prosinec 23, 2013 uživatelem soray 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Prosinec 23, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2013 Ok, tak další info navíc:) NN byl čistý:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Prosinec 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2013 Já jak jsem psal tak Lime dělám se žlutým a nikdy jsem taky neměl problém. S Litem bych taky asi šel do modrého... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Já lime prime nepoužívám na stará auta tam jsem se už spálil jinak jak tu píšete že je lepší ten modrý finišovací od 3M asi ano ale já jsem taky nikdy neměl žádný problém s kombem rotačka/orbitka a žlutý 3M. A SRP bych teda strojově nedělal nemá to žádný smysl když neni abrazivní. Když chci čistič laku který je "finišovací" a ještě něco odstraní a vím že použiju syntetický vosk používám Paint Cleanser od Valet Pro - to samé co lime ale lepší pro syntetické vosky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sak.1 Odesláno Duben 10, 2014 Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 Zdravím měl bych dotaz co by jste řekli na tento výrobek je dobrý na leštění na černým autě.Jaký jsou nejlepší postupy před a po nanesením. www.chemicalguys.cz/products/black-light 473 ml. Omlouvám se jestli to sem nepatří popřípadě prosím přesunout na správné místo.Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.