Guest trioktus Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Ahoj, pls o radu k O3 - při rychlosti kolem tak 70-80km se objevují u předního skla nepatrný šelesty,cvakání, takovej jakoby šum, přijde mě to jako aerodynamický zvukový jev či co, v prodejně doporučili to sledovat do najetí 2000 km, zajímavé je, že ve vyšších rychlostech to již nedělá..., záhada jako. Thx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 Podlw mne spatne nalwpene sklo ja to resil ruznim podlepovanim ale pomohla jenom vymena skla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest trioktus Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Podlw mne spatne nalwpene sklo ja to resil ruznim podlepovanim ale pomohla jenom vymena skla jj dík už to není tak znatelný, tak uvidim nějak se to zlepšilo - to skoro není znát - snad se to muselo trošku zajet no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 6, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2015 Tak já v poslední době řeším tento zvuk. Zní mi to, jako kdyby protahovalo kolem čelního skla... A držák parkovacích lístků to není. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napalm Odesláno Červenec 6, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2015 Je to uvolněný plast venku na spodní straně čelního okna. Stačí to prstem zatlačit zpět a nejlépe to podlepit v rozích oboustrankou a máš na několik let klid ^_^ , už se to řešilo je to častá závada OIII.... P.S: Mě to udělalo hned jak jsem odjel z prodejny na dálnici, celkem nepotěší, když máš auto asi 20 minut.... nojo, pořád je co zlepšovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napalm Odesláno Červenec 17, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 Tak co, máš to už opravené ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 18, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2015 Bechnul jsem do toho, a zatím je klid. Ale do servisu auto teprve přijde, doteď se jen jezdí a není čas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.