jirka 22 Odesláno Září 29, 2013 Sdílet Odesláno Září 29, 2013 Ahoj mám dotaz neukazuje mi palivoměr správně, ručička je při každém nastartováním někde jinde a nechodí plynule zasekává se, ale dojezd mi to ukazuje normálně, čím by to mohlo být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka 22 Odesláno Říjen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 nikdo žádné postřehy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matop Odesláno Říjen 16, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2013 kamos to ma taisto. raz mu ukaze dobre a raz je celu jazdu na nule... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DavidSK Odesláno Říjen 16, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2013 Najskôr plavák. Možno ho len vyčistiť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nick 2.0 Odesláno Březen 21, 2018 Sdílet Odesláno Březen 21, 2018 Příčinou může být starý plovák... nebo také poloha auta. Tzn. , buď je auto nakloněné na pravou, či levou stranu.... stojí z kopce či do kopce... Také mi to někdy dělá, když mám delší dobu v nádrži méně nafty a dlouho mi stojí ;) , po rozjezdu v pohodě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skodafabiar5 Odesláno Říjen 18, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2018 Ahoj, Mám octu 1, TDI/66kW Měl jsem podobný problém...Měl jsem stále ručičku palivoměru na půlce i když jsem ujel od natankování 150 km..Tak jsem dotankoval a stále půlka... Rozhodl jsem proto zkontrolovat plovák v nádrži a očistit kontaktolem odporovou dráhu plováku..(Byla trochu odřená a byl na ní černý povlak).Potom jsem ale udělal jednu šílenou věc..Dočet jsem se někde, že odpor plováku při minimální hladině nafty je 58 ohmů..tak jsem mezi kontakty v konektoru dal odpor 68 ohmů...rozsvítila se mi kontrolka rezervy a ručička úplně dole...Teď ale když připojím zpátky plovák, který má 170 ohmů (což je asi půlka nádrže) tak mi stále svítí rezerva a ručička je dole... Nevíte co se mohlo stát?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HonzaBenno Odesláno Červen 27, 2019 Sdílet Odesláno Červen 27, 2019 Ahoj všem. Můj problém nejspíš úplně nesouvisí s tím, co je popsáno výše. Když ale vidím datum posledního příspěvku, vypadá to, že toto se už neřeší. Mám Oktávku II face a padá mi ručička ukazatele paliva. Takže nastartuji, chvíli ukazuje a pak spadne až úplně doleva do prázdnoty. Přitom se mi však nerozsvítí kontrolka malého množství nafty (což je v pořádku, protože je v nádrži nafty dost). Bude to tedy nějaká elektronická chyba? Plovák? Nemá někdo prosím podobnou zkušenost, nejlépe i s výsledkem, co bylo příčinou? Děkuji za pomoc. Hezký večer. Honza. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 18, 2021 Sdílet Odesláno Květen 18, 2021 (upraveno) Taky by se mi hodil nějaký nástřel řešení tohohle problému... Vše by mnělo být vyčištěno a zkontrolováno... Takže jedině výměna plováku? Jedná se o 4x4 CR 2011 Ještě dodám že někdy spadne po 2km někdy po třeba po 50ti Upraveno Květen 18, 2021 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HonzaBenno Odesláno Květen 18, 2021 Sdílet Odesláno Květen 18, 2021 Ahoj. Je to ten plovák. Já to teď teda nechal být, protože jsem řešil jiné starosti s autem a sypal do ní horem dolem, nicméně dělá to pořád a dle diagnostiky je vadný ten plovák nebo čidlo na plováku nebo něco takového. Horší je, že u 4x4 jsou dva. Nicméně šikovný mechanik si poradí a zjistí, který to dělá. Každopádně mě stále ukazuje při nastartování, takže nějak neřeším, neotravuje mě to, už jsem si zvyknul 🙂. A když někdy spadne, většinou vím, kolik nafty tam mám a jak daleko dojedu. Takže jestli to budeš řešit, nevyhneš se nějaké koruně, kterou budeš muset za opravu, respektive výměnu, dát.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.