Přejít na obsah

Nefunkční výhřev

speKtis

Doporučené příspěvky

Zdravím, jako na potvoru mi teď před zimou přestal vyhřívat řidič. Už dříve to blblo, někdy to šlo, někdy ne, teď ovšem nejde vůbec i přes to, že relátko po otočení spínače zřetelně cvakne. Zkusil jsem vyměnit relátka řidiče a spolujezdce, spolujezdec topí pořád, ale řidič né. Chci se tedy zeptat, jestli někdo neví, co přesně mám kontrolovat a na co se zaměřit při kontrole kabeláže? Koukal jsem, že je tam zelený konektor, žlutý konektor a spousty kablíků. Nerad bych odpálil airbag nebo tak něco... Octavia I, model 2001

Odkaz ke komentáři

Okej, když mi nezbudy nic jiného, zkusím to hold vyndat no... Jsem v tom lajk, při měření drátů tedy vypojím konektor, nastartuju, pustim výhřev a proměřím ty "dirky" kam vedou tlusté dráty? Nebo to mam nechat zapojené a pokusit se to nějak proměřit v zapojeném stavu? Ptám se jak vemeno, ale moc tomu neholduju.. Díky moc

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se dnes ohnul v autě a je to ten zelený konektor! Rozpoj svorkovnici a proměř ty dva tlusté dráty na svorkovnici na sedačce, tím vyzkoušíš neporušenost drátů v sedačce, tipuji že budou KO, kdyby ne, tak proměř dráty v kabelu co tam vede, jestlitam po zapnutí vyhřívání jdem proud. Ale protože ti cvakne relátko a máš už facelift a tak tam budeš mít asi jen jedno pro obě sedačky, pořád tipuji ten špatný drát v sedačce.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Ahoj,

chtěl bych se zeptat, sedačka u řidiče mi topí tak jak má a u spolujezdce ne. Př posouváni kolečka výhřevu mi mezi stupni 1 - 3 přijde jako by chroupalo mezi volantem a středovém panelu, přijde mi to jako kdyby tam ty draty se mize sebou zkratovali ale topení funguje. U řidiče můžu nastavovat jak chci a nic. Koukal jsem pod sedačku a vypada vše jak má být připojeno a pojistky vypadají taky v pořádku. Chtěl bych se zeptat čím může být to chroupání (jakoby zvuk při zkratovani kabelu) a jak může fungovat jen jedna sedačka a druhá ne? Díky

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...