czzapik Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 zdarec chlapi, dá se z čísel na řemenu rozvodů, poznat kdy byl vyroben? na autě je nálepka s počtem km kdy byly asi měněny rozvody 168000. ale nějak mi to nesedí, protože mám pravděpodobně v háji vodní pumpu. když jsem auto koupil na tacháku bylo 168500. podle knížky "jak na to" jsem měřil šířku řemene a ta je 22,7mm jsou tam nápisy SKF TB 01113 138x23 030331102012 díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 pokud jsou vidět nápisy a jsou čitelné, bude řemen dost nový, dle kódu je z 31.10.2012 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nano Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 Čavte mam podobný problém. Mám octaviu 1 1,9 TDI 81kW. Pravdepodobne mi tečie vodná pumpa ale rozvody mám menené, nabehane majú 20tis. Niektorý ľudia mi tvrdia, že pri každom zásahu do rozvodov sa musia meniť celé (všetky kladky+remen).Takže by som rád počul viac názorov lebo vyvaliť ďalšie peniaze za rozvody nemám chuť. Ďakujem za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 NANO: Rozvody sa menia komplet vsetky kladky 4+novy rozvodovy remen +VODNA PUMPA!!! Ked nemas chut vyvaliť ďalšie peniaze za rozvody TAK kasli na to!! Rozvodovy remen praskne a mozes zhanat druhy motor!!!! Druhy motor je podla teba lacnejsi jak kupit novu sadu rozvodov!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nano Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 Remeň som chcel dať nový ale myslel som že kladky netreba. Ja niesom mechanik tak preto som sa pýtal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 Ale ten co tie rozvody menil -asi babrak mechanik ma vediet co treba vsetko menit!!!! TAK BOLI TIE ROZVODY PRED 20 TIS.KM MENENE ALEBO NEBOLI??? TERAZ KLAMES NAS ALEBO SAM SEBA!!! Čavte mam podobný problém. Mám octaviu 1 1,9 TDI 81kW. Pravdepodobne mi tečie vodná pumpa ale rozvody mám menené, nabehane majú 20tis. Niektorý ľudia mi tvrdia, že pri každom zásahu do rozvodov sa musia meniť celé (všetky kladky+remen).Takže by som rád počul viac názorov lebo vyvaliť ďalšie peniaze za rozvody nemám chuť. Ďakujem za rady TAK BOLI MENENE ROZVODY ALEBO NEBOLI!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nano Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 Rozvody boli menene pumpa nie.Mechanik bol babrak to je pravda ale o to teraz nejde.Teraz ma zaujíma ci musim menit komplet cele rozvody ci len remen a pumpu. Ide mi oto ze ked maju rozvody zivotnost 90tis ta preco ich zas menit cele.Remen môze prasknut ale co sa moze stat s kladkami. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 Stara kladka sa rozsipe a zhodi dole remen. motor K.O. Kup komplet nove rozvody +vodnu pumpu. Rozvdy maju zivotnost aj 150 000km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nano Odesláno Listopad 18, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 Ďakujem za radu. Rozvody aj pumpa su už objednané, do konca týždňa bude auto opäť v poriadku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.