Přejít na obsah

nestartuje


Doporučené příspěvky

Zdravím, je to už týden zpátky co se mi začala rozsvicet nízká hladina oleje, vždycky jsem jí před jízdou kontroloval a byla v normě "mezi ryskama" kamarád mi poradil že to bude čidlem, který je dole na vaně, takže se čidlo vyměnilo smazali se závady, ale auto nestartuje dál. Musím podotknout že předtím jezdilo bez jakéhokoliv problému, jediný co tak trochu píská turbo, ale nic jiného s autem nebylo. Aktuálně auto nehlásí chybu žádnou, ale motor prostě nenaskočí... jsem v koncích.

Odkaz ke komentáři

Vstřiky máš vyměněný ?

to RSo mám necelých 5 měsíců a přiznám se že nevim jestli ty vstřiky jsou dělaný nebo ne. To auto víkend stálo, v neděli nechtělo tak minutu naskočit a po 10ti kilometrech chcíplo "jako když mu dojde nafta" setrvačností jsem to nenahodil ani přez kvalt.

Odkaz ke komentáři

takhle se projevujou vstřiky že ho nenastartuješ ale to hodí chybu na diag.... ale zaměřil bych se na to zda jsou měněný nebo ne

oki cinknu chlapikovi kterej se zabejvá tou diag trochu víc a ten to pozná... kolik tak stojí jeden vstřik? 8tis? to zas bude oprava to mě složí

Odkaz ke komentáři

uau, to jakože by mi je všechny vyměnili zadarmo? tomu se snad nedá ani věřit. Doufám že auto Branka v Mělníku o týhle akci ví a bude jí akceptovat, pokud se ukáže že je to vstřikovač s koncovkou M. Děkuju moc za info. Není ta akce nějak časově omezená? nebo ročníkově? mám 2006 takže je to dost starý.

Odkaz ke komentáři

Není, jestli nejsou měněný tak je tam máš, spíš mě překvapuje že ti to vydrželo tak dlouho, kolik máš najeto ?

198 000km je to dovoz z německa.. koupil jsem to v Horšáku ve škodovce asi před 5ti měsíci... auto je úplně ok až na tu turbínu která je trochu víc slyšet, proto mě tak vyděsilo že se to prostě z ničeho nic zastaví a nejede "nestartuje" vůbec nevim kdy se tam s tim autem dostanu.. modlim se aby to fakt nestálo ranec.. ještě že mám dvě auta

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...