engo Odesláno Říjen 6, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 Zdravím. Prestalo mi svietiť osvetlenie batožinového priestoru. Poistka je OK. Aj spínač na dverách je OK. Nemáte niekto skúsenosti?? Ďakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Říjen 6, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 Nooo mel jsem podobny problem a byl to mikrospinac. Kdyz ale pises ze ten je OK tak jedine kabely... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommy H Odesláno Říjen 13, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 V zámku sú dva spínače, mne tiež maxidot ukazoval otvorenie a zatvorenie kufra, ale svetlo nesvietilo, takze to bolo v zámku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
engo Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 V zámku sú dva spínače, mne tiež maxidot ukazoval otvorenie a zatvorenie kufra, ale svetlo nesvietilo, takze to bolo v zámku Zdravím. Mám polodot a pri otvorení kufra mi signalizuje tá istá kontrolka ako ked otvorím hociktoré iné dvere. Mám pocit, že predtým mi svietila iná kontrolka. Neviem či si to dobre pamätám. Je možné že som to nejako deaktivoval v kodovaní??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommy H Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Na polodote je kontrolka na hociktoré dvere a kufor rovnaká, iba na kapotu je iná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
engo Odesláno Listopad 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Na polodote je kontrolka na hociktoré dvere a kufor rovnaká, iba na kapotu je iná Dík za info. Aj som si myslel. Tak potom neviem čo je s tým svetlom. Ak totižto nakódujem aby sa rozsvietilo aj svetlo vo vnútri auta po otvorení kufra tak to ide. Len ten kufor nesvieti. Neviem čo s tým. Skúsim žiarovky alebo neviem čo už. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Mam stejny problem. Po otevreni zadnich dveri se na me Octavii Combi nerozsviti zadni svetelka v kufru, ale na maxidotu se otevreni dveri zobrazi . Nemate nekdo napad co s tim? Nekdy kdyz poboucham spodni hranu kam se zacvakava zamek se svetylka rozsviti. Nevite nekdo kde je umisten spinac ktery spousti rozsvecovani? Dekuju za vasi pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Mám stejný problém a ukazuje to chybu i na VAG. Chce to vyčistit kontakty na spínači. Sundat plast nad zámkem a je to vidět. Momentálně na to nemám čas, ani lidi. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Myslis ten velky plast na patych dverich nebo plast na spodni hrane nakladaciho prostoru kam se zamek zacvakava?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.