Přejít na obsah

Osvetlenie batožinového priestoru

engo

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

V zámku sú dva spínače, mne tiež maxidot ukazoval otvorenie a zatvorenie kufra, ale svetlo nesvietilo, takze to bolo v zámku

Zdravím. Mám polodot a pri otvorení kufra mi signalizuje tá istá kontrolka ako ked otvorím hociktoré iné dvere. Mám pocit, že predtým mi svietila iná kontrolka. Neviem či si to dobre pamätám. Je možné že som to nejako deaktivoval v kodovaní???

Odkaz ke komentáři

Na polodote je kontrolka na hociktoré dvere a kufor rovnaká, iba na kapotu je iná

Dík za info. Aj som si myslel. Tak potom neviem čo je s tým svetlom. Ak totižto nakódujem aby sa rozsvietilo aj svetlo vo vnútri auta po otvorení kufra tak to ide. Len ten kufor nesvieti. Neviem čo s tým. Skúsim žiarovky alebo neviem čo už. :(

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Mam stejny problem. Po otevreni zadnich dveri se na me Octavii Combi nerozsviti zadni svetelka v kufru, ale na maxidotu se otevreni dveri zobrazi . Nemate nekdo napad co s tim? Nekdy kdyz poboucham spodni hranu kam se zacvakava zamek se svetylka rozsviti. Nevite nekdo kde je umisten spinac ktery spousti rozsvecovani? Dekuju za vasi pomoc.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...