KOKYN Odesláno Květen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 Tak Černoch vyrazil do světa, byla dobrá nabídka tak nešlo odolat. Nechal jsem si kola a pár drobností který teď jezdí manželka na Laurince. A tady je Čennoch II - Chtěl jsem ho už dlouho!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 23, 2013 Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 Pěknej :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 23, 2013 Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 Pěknej černoch a zároveň gratuluji k novému autu a přeji spoustu bezproblémových kilometrů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Květen 23, 2013 Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 Nádhera Když jsem prodal bývalou Oct., tak jsem chtěl taky Superb. Měl jsem vyhlídlé dva. Červený 1,8T a černý 2,8. Jenomže jsem jel kolem bazaru a koukala tam prdelka červené RS. Celou jsem jí omrk a Superb padnul. Večer se začalo na netu vybírat RS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 23, 2013 Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 Trochu se rozepiš o Supíkovi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Květen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Chtěl jsem ho dlouho, ale s Oktou jsem byl spokojený moc moc , ale dobré nabídce nešlo odolat tak šla. Má ji kámoš kousek ode mne (teda když mu ji paní půjčí, trošku mu ji zabavila) :D Sup je 2002 Elegance, polokůže, xenony, tempomat, výhřev předek i zadek, samostmívací zrcátko + senzor stěračů, ESP atd... Uvidíme co se na tom bude všechno ještě ladit, mušky to má, něco se našlo.V pondělí jde na servis - rozvody, oleje, filtry, komplet gufera na motoru, manžeta, horní pravé rameno a uvidíme jestli něco přibude... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Krasavec a černej.... Už jsem Ti to psal jinde - Krásnej,taky jsem chtěl podobnýho Supa a byl i s větší výbavou,ale ta moje garáž.....Mám v baráku dvě,ale do žádné by se mi nevešel :( Ať dobře jezdí a mnoho šťastných kilometrů!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Moc krásný kousek, přeji ať slouží stejně dobře jako Octavia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Květen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 Doufam doufam ze bude. Laurin co ma ted manzelka tak je moje pata Okta tam uz me nic naprekvapi, Superb je pro me nova cesta tak to bude snad tak v pohode jako s Cernochem. Naznal jsem ze uz jsem ,,,starsi pan" tak jsem chtel neco velkyho, pohodlnyho, uservisovatelnyho co moc nezere tak volba byla jasna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 Fakt krásná lokomotiva ať slouží ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 26, 2013 Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 Parádní kousek , ať Ti moc dobře slouží a hodně Km bez nehod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.