johan5x94 Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 nejdu vsetky okna ani na inych dverach sa nedaju ovladat proste su mrtve + nedu ani el. zrkadla-naklapanie vyhrev kde hladat chybu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Říjen 10, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 Komfortní jednotka. Nejde ani osvětlení interiéru, že ano? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
McDrapi Odesláno Říjen 10, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 (upraveno) zámky ti jdou? pokud ne, mozek levé přední stahovačky - můj tip Upraveno Říjen 10, 2013 uživatelem McDrapi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Říjen 11, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2013 Nebo prostě jen kabeláž dveří řidiče v průchodce "A" sloupku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
johan5x94 Odesláno Říjen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2013 tak som skusal druhu rj komf. taku istu ale to iste nasledne som pozeral tu priechodku a bol tam prehnitý cierny kabel iduci do motorceka ake nepomohlo central aj dialkove ide akurat to osvetlenie ide asi tak ze pri odomknuti/zamknuti sa zapne aj vypne ale ak odomknem a nasadnem tak už nezhasne ani po vlozeni kluca klucom idu okna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Říjen 14, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2013 Komfortní jednotka většinou nestačí jen vyměnit kus za kus... Musí se to vzít přes diagnostiku.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
johan5x94 Odesláno Říjen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2013 tak mne nechce ani nacitat tu jednotku skusal som 46 cent. stah. oken ale nepripoji ma tak neviem kde hladat chybu pouzival som vag 304 ma to ist nim ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
johan5x94 Odesláno Říjen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 tak vymenil som aj tu RJ dveri soferovu ale nic uz neviem co by tomu mohlo byt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub Ĺ ĹĄastnĂ˝ Odesláno Březen 15, 2014 Sdílet Odesláno Březen 15, 2014 Zdravím, mám stejný problém... Nejde mi výhřev a el ovládání zrcatek a také rožnuti světla při otevření dveří... A také nepochopitelná věc je ta, že když si navolim u zpětného zrcátka rožnutí při otevření dveří tak místo toho se mi rozsvítí kontrolky na palubce coz je podle mě blbost ne? Mám O1 chvilku a řeším problemky okolo ni ať jí dám do pucu.. A ta komfortní jednotka je co? Pochopil jsem že je to něco jako řidiči jednotka osvětlení a ovládání el z ridicovych dveří, že? Dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.