Jocker Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Zdravím, rád bych se s vámi podělil o zkušenosti s novou OIII. První co bych chtěl uvést hned na začátku je, že je to služební vůz a proto nehrozí žádné úpravy, dodělávky, mazlení atd. Do této OIII jsem přesedlal z původní OII fl 1,4TSI 90kW Ambition na první doteky, je nová O větší, má přesnější řízení (OII byla na můj vkus dost gumová - pohyb volantem +- 10°a auto jelo pořád rovně....) Výbava - 2.0 TDi 4x4 Ambition dynamic+ Crw protect assistant Simply clever všechny zrcátka stmívací BT tlak v pneu vyhřívané sedačky Dynamic Light assistant s day light První dojmy: - dost mi vadí plast o který opírám pravou nohu - jsem docela zvědavý jak to budu snášt na delších cestách - řízení je o hodně přsnější než v OII - když je spárovaný telefon přes BT ne vždy se podaří donutit přehrát mp3 v telefonu přes BT - sedadla jsou boží - kelímek na telefon je boží - ale nevím co budou dělat lidi s telefonem větším než samsung SII - je tam dost na těsno - nevím zda je to surovostí auta (200km), ale OII 2,0TDi je pocitově pružnější - dobrá je možnost aktivace tempomatu na původně nastavenou rychlost i po přeřazení - lacině působící klíček - origo gumové koberce u řidiče končí pod pedálama - dám foto - celkově mi na škodovkách vadí nemožnost zapnutí zadní mlhovky bez toho aby byly zapnuté přední.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Polar Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Vyzera pekne, vela stastnych kilometrov. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Epi Odesláno Říjen 10, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 Sákryš, to jsem myslel, že budu první se čtyřkolkou a prdlajs. Tak ať dobře slouží a mnoho šťastných kilometrů! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 16, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2013 Presne tak - držiak je na novšie telefóny nepoužiteľný. On je oficiálne nazvaný "držiak multimédií", takže sa myslí skôr na nejaký iPod a podobne. Kľúčik sa dá vylepšiť výmenou plastového očka za kovové, vyzerá podstatne lepšie a je aj ťažší, nepôsobí tak ľahkým a lacným dojmom. Zmena správania tempomatu pri prechode z OII môže naozaj ľudí zaskočiť - v OII po vytlačení spojky trebalo tempomat znova zapnúť cez Set/Res. V OIII sa tempomat vypne len buď prekliknutím posuvníka na páčke, alebo stlačením brzdy. Napr ak niekto pred zákrutou vyradí rýchlosť a v strede zákruty zaradí nižší stupeň, tak auto nečakane vystrelí na predošlú zapamätanú rýchlosť. Hlavne spočiatku to môže dosť zaskočiť! Ale celkovo gratulujem a želám veľa pohodových km! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Říjen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2013 Jak vyměním ten vrch a kde se to dá koupit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest techteb Odesláno Říjen 17, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2013 aj mna zaujima ze kde sa da zohnat to kovove ocko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Říjen 17, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2013 klíče od VW mají kovové očko takže to bude dát koupit jako díl ve VW ale číslo nevím :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Říjen 17, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2013 na první doteky, je nová O větší, má přesnější řízení (OII byla na můj vkus dost gumová - pohyb volantem +- 10°a auto jelo pořád rovně....) Sam neveris tomu co si napisal :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Říjen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2013 Nerozumím jazyku tveho kmene? A jestli jsi se pokusil vyjádřit k tomu gumovému volantu, tak jsou 2 možnosti 1. řídil jsi tohle auto pouze ze sedadla spolujezdce 2. Dodali nám 3 kusy vadnych aut. Vyber si co chceš:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 17, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2013 Kľúčik sa rozoberá jednoducho - treba vyklopiť čepeľ, opatrne šrobovákom odlúpnuť kryt batérie, pod ním je malý šróbik. Treba ho vybrať a potom pohybom do strany vycvaknúť plastové očko. Opačným pohybom treba nové očko nacvaknúť a prišróbovať. Pozor, plastové očko má iný šrób, než kovové! Nakoniec zacvakneme kryt batérie a je to. Práca na 1 minútu. Kovové očko sa dá kúpiť vo VW, je to originálny diel z Golfu VII - číslo je 5G0 837 599 A, cena necelých 9 eur. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Říjen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2013 Díky skočím k VW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Říjen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2013 Tak jsem přišel na velmi vážný nedostatek... Mrtvý úhel ve zpětných zrcátkách... Nerozumím proč zmizel ten kousek zrcátka, který to aspoň trochu eliminoval.. A druha věc která mě naprosto vytáčí jsou stmívací vnější zrcátka- stmívání realizované asi nějakou fólií a takže nedá se to deaktivovat, tzn. V noci na tříproudové dálnici plné splašených Italů jsem mel dost problém rozeznat jak daleko to auto za mnou je. Jinak rs sedačky jsou boží a ani po 1200 km jsem nebyl rozlámaný. Bohužel tvrdý plast kolem řadičky mě sral celou dobu... Bude se tam muset přilepit něco měkkého. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Simply Clever: 6500 km - porucha start stop systému... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 :D copak se stalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Ví jen bůh, uvidíme zítra co rekne po startu. . . . Btw info pro všechny s kur...kem jménem DPF - probíhající regenerace jde poznat právě podle automaticky deaktivovaneho start stop kur...ka při zastaveni a vyřazení... Kolega se stejným autem a městskýma jizdama uz navstivil servis:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 Áno, v prípade, že sa spustila regenerácia DPF, tak je start stop deaktivovaný. Poruchu ti vyslovene signalizuje na budíkoch, alebo len hlási preškrtnuté "A" s krúžkom a informáciou v stave auta na rádiu/navigácii? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Listopad 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 poruchu signalizoval kdisplay mezi budíkama. ...Motor startuje a pak hned chyba systému start-stop a pak to samé v průběhu jízdy a při zastavení se ani neukázalo přeškrtnuté A a auto nechcípalo. na Druhý den vše OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rypadlo Odesláno Listopad 21, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 Jo porucha START/STOP systému mě překvapila při ranním startu ve 2000km, po půl hodině jsem vypnul motor a když jsem za deset minut opět nastartoval tak po poruše nebylo ani památky. Na servis prdim, ale zajimalo by mě co to znamenalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirekX Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 poruchu stop-start mi to už taky psalo tak 3x, po opětovném startu OK regenerace se projeví jinak, vyšší volnoběh a přeškrtlý symbol. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Prosinec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Dynamic interier 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 tu jednu sedacku bych potreboval do kancluuuuuu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Prosinec 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 Dneska hláška zkontrolujte hladinu oleje - najeto 15tis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Leden 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 1l oleje 777kc...k nezaplaceni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Epi Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 Co to prosím? To byl nějaký "olivák, extra virgin"? :D Díval jsem se a 5l Castrolu splňující požadovanou VW 507.00 stojí do 1500Kč. Ta tvoje cena byla i s dolitím, že jo? To by tak vycházelo - každá započatá půlhodina 500Kč a olej litr za 277Kč. A jsme doma. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Leden 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 Bez dolití:) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Epi Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 No ty půčo! V pondělí se zeptám v autorizáku, kam jedu já. To budeš čumět, když tam na mě borec vychrstne 350 kaček. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Leden 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 Jo pak jim to tam pujdu omlatit o hlavu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 heh co se kluvi divite? autorizak nakupuje za 300 a prodava za 700 kor litrovku. vubec bych se na tohle nedival a dolil dle normy olej jiny, beztak to bude castrol doporucuju koupit u partnera clubu olejebrno.cz, pripadne, kdyz byste byli clenove tak i v autokelly s kartickou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 proč za 300? myslím že klidně za 180kč i níže.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Leden 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 dle interních předpisů kapitalistického vykořisťovatele navštěvuji aut. servisy:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.