Mirouch76 Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Díky za radu. Jen že x Michci x o tom začal tak jestli už se na to dostal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubais1 Odesláno Srpen 26, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 Pořád nevyzkoušeno?? pokud by to fungovalo klido za to 1500 dám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 9, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2014 Podarilo se to uz vyzkouset ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 18, 2015 Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Michi,uz jsi to prubnul ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferry1 Odesláno Září 14, 2016 Sdílet Odesláno Září 14, 2016 Zdravím,jsem tu nový.Poradil by prosím někdo jestli Chipex se dá sehnat v Čechách,nebo se to musí objednat z Anglie? Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
autickar Odesláno Září 14, 2016 Sdílet Odesláno Září 14, 2016 ja som sa ho snazil zohanat aj na slovensku aj v cr ale vobec ziadny uspech tak som si ho dal cez kamarata objednat a uz to mam doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferry1 Odesláno Září 14, 2016 Sdílet Odesláno Září 14, 2016 Takže objednat z Anglie.Já myslím,že na tom něco bude,používá to jeden špičkový detailer.Ty ostatní podobné věci nestojí za nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
okta7 Odesláno Září 15, 2016 Sdílet Odesláno Září 15, 2016 veď možno aj niekto z tadeto to bude objednávať z anglicka, mohli by ste si spolu Takže objednat z Anglie.Já myslím,že na tom něco bude,používá to jeden špičkový detailer.Ty ostatní podobné věci nestojí za nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hailas Odesláno Srpen 15, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2017 Čus, budu si objednávat jednu sadu z anglie, měl by někdo zájem se přidat? Jdu to prubnout, uvidíme co to dokáže..Máte už stím něko zkušenosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferry1 Odesláno Únor 3, 2018 Sdílet Odesláno Únor 3, 2018 Čau, já to mám.není to zázrak,ale peněz nelituju.Musí se to hodně zkoušet,můžeš přímo na auto,když se Ti to nebude líbit,setřeš to tím ředidlem a začneš znova.To ředidlo nic nepoškodí. Hlavně,třeba na malé a mělčí poškození to nestírat tak rychle jako na těch videích,jinak se barva setře všechna.Hlavně ke konci udělám jeden stěr,netlačím,půl minuty počkám,prohlídnu a tak dál.Chce to prostě vyzkoušet,pokus omyl.A barvu pokaždé hned zavřít,jinak začne vysichat a tvrdnout. Kdo to zkoušel,napište zkušenosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferry1 Odesláno Únor 7, 2018 Sdílet Odesláno Únor 7, 2018 Ještě existuje přípravek ColorNdrive,který asi gunguje na stejném principu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.