Guest GaGy Odesláno Říjen 12, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2013 Ahoj ,mám nové přední i zadní kotouče a i desky a stejně raz za čas když jedu pomalu cca 20km/h a mírně brzdím a zpomaluju tak citím že něco v brzdě zaškrčí .. ve velké rychlosti to nedělá. Předtím mi nefungovalo abs a bylo to v pohodě. Čím to může být ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 12, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2013 Nemáš tam nějaký bordel ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzuli123 Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 Ahoj. to mě přesně dělá taky....2x výměna čidla ABS /přestala svítit kontrolka abs+asr) ale jinak to dělá furt...prý to je nějaký kroužek abs tak se na to mrknu asi až na jaře ......Prý by měl pomoct nový náboj v kole.....to ozubené kolečko je ko Dodatek: - kontrolovány pojistky 30A nad baterií - kontrolovány kabely vedoucí od čidla - 2x měněno čidlo abs - vyhozeno 1500,-Kč a problém zůstával - vyčištěny magnety na čidle, vyčištěny a prostříkány čidla abs sprejem na kontakty......nic nepomohlo OPRAVENO (konečně po 2 letech): Až jsem se dočetl, že to může být rozdílnou vzdáleností čidla ABS od snímacího kroužku na náboji kola. Vyměnil jsem náboj (zn. Topran za 500,-Kč) spolu s ložiskem FAG (hučelo) a ejhle je po problému. Už žádné "škrčení" při dobržďování na Park. nebo u supermarketů. Jsem neskutečně rád za odstranění tohoto problému. Kdo má podobný problém tak snad mu tato informace pomůže. Mě to trápilo přes 2 roky!!!!!!!!! a zbytečně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 me to same dalo a zjistil jsem jak je magnet ABS na tehlici ze mam prasklou tehlici a ze se klepe tim padem si myslelo to ze bzdim poradne a skrcelo me neco v tom kdyz sem ocistil magnety a na jedne strane priklep tu prasklinu :-P tak to nedela ale vim ze budu muset asi sehnat starsi no :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.