Přejít na obsah

Bedrunka...

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o 3 týdny později...

No tak jsem udělal před srazem jednu ze 4 věci co jsem chtěl udělat... Časově prostě se nedá stíhat... Lakyrník mi řekl že potřebuje dva dny na přebrus a opravu zadku což je moc a že máš jedině v patek a sobotu... což se kryje se srazem...

Jen tak náhodou nemáte někdo zkušenosti s hučením pneumatik? mám najetých asi 18 tisíc a hučí mi zadní což je fakt prýma protože při vyšších rychlostech je to hodně nepříjemné...

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Tak po dlouhe době jsem napíšu zase pár novinek co jsem za poslední dobu udělal.

Jak jsem psal minule o problému hučení pneumatik tak problém se vyřešil. Po dlouhém zkoumání byly špatné tlumiče. Velké díky patři Jajicovi za super odvedenou práci. Na doporučení jsem nechal namontovat tlumiče Monroe a jsem spokojený. Bohužel asi měsíc po namontování se mi povedlo jeden tlumič prorazit takže se prozatím jen opravil a po zimě se bude měnit za nový. Další investice po zimě budou nové kotouče, destičky, přední tlumiče, pérování, kompletní diagnostika motoru (doufám že u Funa).

Jinak nadále jsem si koupil novou řadičku ze Supa II a nový 4 ramenný volant z faceliftu který se bude dávat nové obšít u Volantech. To je tak asi vše prozatím co se dělo. Teď akorát řeším které pneumatiky koupit na léto. Jinak jsou objednané nové díly interieru a 3M folie na kterou se obzvlášť těším. Až bude více času, chci zrušit odpadající gumu z madel dveří a buď nalakovat nebo taky nechat potáhnout 3M folií. Uvidíme...

Na dále pár novinek z domova... Do našeho rodinného vozového parku přibyl další kousek. Je to audi A6 3.0 TDI quattro 2006 dovezená z Francie. Po dva a půl měsíci co jí máme doma jsme zatím nadmíru spokojeni. Teda přesněji její řidič, já si jí pujčuji jen někdy :) .

post-871-1296130402_thumb.jpg

post-871-1296130419_thumb.jpg

post-871-1296130436_thumb.jpg

post-871-1296130446_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
pekna audina ;) je pravda ze sa da s tym motorom jazdit okolo 8l / 100km ? vidim ze mas zhruba taky isty motor ako ja na octavke o kolko je zivsia ta adina oproti tvojej stihacke :D ?

No spotřeba je dosti zajímavá. Třeba při cestě do prahy kdy jsem tomu docela přitínal byla spotřeba 7,5l/100km... bohužel ve městě se s tím pod 8,5 nedostaneš... A co se týče jak je živá? No má v základu 233 koní což je dosti znát. Ten 3.0 TDI se chová dosti kultivovaně ale jak mu přimáčkneš plyn, okamžité zrychlení je parádní. Měli jsme trochu strach že auto bude těžkopádné ale nebylo třeba. Jsme spokojeni. A hlavně z čeho jsme uneseni tak z quattra... :D

Upraveno uživatelem majorak
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
RATZY, vypni si CAPS LOCK, stačí, že máš nick velkýma :huh:

majorak: když budeš aktualizovat fotky, nezapomeň na nový limit týkající se jejich rozlišení, ať někdo nepindá, že on je musel zmenšit a Ty ne :pivo:

MISCHICKA TY PROVOKATÉRE :D ASI TI NA ROZKOŠI VYPUSTÍM VENTILKY :P :) :smich:

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Tak dlouho jsem sem nepsal tak par novinek... V květnu a v Červnu se vyměnili přední tlumiče a zadní pružiny... Sranda byla v tom že jak byly ty staré pružiny unavené Bedrunka seděla skoro na zemi.. Dali se nové a z auta byl tereňák :-D Dole na fotkách to jde pěkně vidět.. Jinak pomalu mi umírá turbo tak se bude dávát nove. Už VB turbo. Velké díky patří Marenovi (www.autosmetana.cz) za tu trpělivost co má semnou. Snad v říjnu pujde auto na celolak. Uvidíme jak se bude dařit. Jinak pár nových fotek.

post-871-1312731107_thumb.jpg

post-871-1312731142_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Tak auticko dostalo nove VB turbo. zaslepeni EGR ventilu a novej soft. Bohuzel na konci prazdnin se jeste povedla jedna nemila vec se zamenou paliva. Ale www.autosmetana.cz auto rozchodili a vycistili komplet palivove vedeni a namontovali turbo. Auto slape ted jak hodinky. www.tdifun.cz mi udelal chip a upravil zatah motoru. Auto slape o 100% lepe nez predtim pac predchozi soft stal opravdu za h.... .

post-871-1315217583_thumb.jpg

Upraveno uživatelem majorak
Odkaz ke komentáři
  • o 9 měsíců později...
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...