majorak Odesláno Červen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 :-D no mas pravdu trosku krkolomná věta... No mám původní originál nárazník klasický ne z RS ... a chci RS nárazník z pred FL vyměnit za ten co tam ted mam... A nevím zda nebudu muset ještě měnit něco krom samotného plastu... To bych chtěl vědět co ještě potřebuji... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Červen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 (upraveno) Tak slunicko vylezlo tak aspon nejaka fotka :-) Upraveno Červen 8, 2010 uživatelem majorak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 Nemusis menit nic, jen potrebujes drzaky RS narazniku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 ano nic se neupravuje, jen držáky nárazníku jsou potřeba....a ty koupíš třeba u mě za 50% než na salonu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Červen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 ano nic se neupravuje, jen držáky nárazníku jsou potřeba....a ty koupíš třeba u mě za 50% než na salonu :o Badys super kolik je u tebe cena?? napis at vim kolik si mam pripravit a behem tohoto mesice cekej objednavku :-). Díky moc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Červen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 (upraveno) Tak včera večer jsem se po dlouhé době nudil tak pár fotek... Upraveno Červen 30, 2010 uživatelem majorak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2010 No tak po dlouhé pauze jsem se konečně dostal sem na fórum.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 15, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2010 Hezký photos, hlavně ten facelift :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Srpen 16, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2010 Hezký photos, hlavně ten facelift :( ;) :( ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 No tak jsem udělal před srazem jednu ze 4 věci co jsem chtěl udělat... Časově prostě se nedá stíhat... Lakyrník mi řekl že potřebuje dva dny na přebrus a opravu zadku což je moc a že máš jedině v patek a sobotu... což se kryje se srazem... Jen tak náhodou nemáte někdo zkušenosti s hučením pneumatik? mám najetých asi 18 tisíc a hučí mi zadní což je fakt prýma protože při vyšších rychlostech je to hodně nepříjemné... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 31, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 na huceni pneumatik je tu urcite tema, jo mel jsem byt dobrym lakyrnikem a ne IT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Leden 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Tak po dlouhe době jsem napíšu zase pár novinek co jsem za poslední dobu udělal. Jak jsem psal minule o problému hučení pneumatik tak problém se vyřešil. Po dlouhém zkoumání byly špatné tlumiče. Velké díky patři Jajicovi za super odvedenou práci. Na doporučení jsem nechal namontovat tlumiče Monroe a jsem spokojený. Bohužel asi měsíc po namontování se mi povedlo jeden tlumič prorazit takže se prozatím jen opravil a po zimě se bude měnit za nový. Další investice po zimě budou nové kotouče, destičky, přední tlumiče, pérování, kompletní diagnostika motoru (doufám že u Funa). Jinak nadále jsem si koupil novou řadičku ze Supa II a nový 4 ramenný volant z faceliftu který se bude dávat nové obšít u Volantech. To je tak asi vše prozatím co se dělo. Teď akorát řeším které pneumatiky koupit na léto. Jinak jsou objednané nové díly interieru a 3M folie na kterou se obzvlášť těším. Až bude více času, chci zrušit odpadající gumu z madel dveří a buď nalakovat nebo taky nechat potáhnout 3M folií. Uvidíme... Na dále pár novinek z domova... Do našeho rodinného vozového parku přibyl další kousek. Je to audi A6 3.0 TDI quattro 2006 dovezená z Francie. Po dva a půl měsíci co jí máme doma jsme zatím nadmíru spokojeni. Teda přesněji její řidič, já si jí pujčuji jen někdy :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nerOll Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 pekna audina ;) je pravda ze sa da s tym motorom jazdit okolo 8l / 100km ? vidim ze mas zhruba taky isty motor ako ja na octavke o kolko je zivsia ta adina oproti tvojej stihacke :D ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Leden 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 (upraveno) pekna audina ;) je pravda ze sa da s tym motorom jazdit okolo 8l / 100km ? vidim ze mas zhruba taky isty motor ako ja na octavke o kolko je zivsia ta adina oproti tvojej stihacke :D ? No spotřeba je dosti zajímavá. Třeba při cestě do prahy kdy jsem tomu docela přitínal byla spotřeba 7,5l/100km... bohužel ve městě se s tím pod 8,5 nedostaneš... A co se týče jak je živá? No má v základu 233 koní což je dosti znát. Ten 3.0 TDI se chová dosti kultivovaně ale jak mu přimáčkneš plyn, okamžité zrychlení je parádní. Měli jsme trochu strach že auto bude těžkopádné ale nebylo třeba. Jsme spokojeni. A hlavně z čeho jsme uneseni tak z quattra... :D Upraveno Únor 16, 2011 uživatelem majorak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Únor 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Tak jsem aktualizoval úvodní strámku ještě musím dodat novější fotky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 ROSTIK TO JE FAKT , FOTEK TADY MOC NEMÁŠ ;) ANI JEDNO FOTO INTERIÉRU A PŘITOM SIS POŘÍDIL TAKOVÉ PARÁDNÍ PEDÁLY :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 RATZY, vypni si CAPS LOCK, stačí, že máš nick velkýma majorak: když budeš aktualizovat fotky, nezapomeň na nový limit týkající se jejich rozlišení, ať někdo nepindá, že on je musel zmenšit a Ty ne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 RATZY, vypni si CAPS LOCK, stačí, že máš nick velkýma majorak: když budeš aktualizovat fotky, nezapomeň na nový limit týkající se jejich rozlišení, ať někdo nepindá, že on je musel zmenšit a Ty ne MISCHICKA TY PROVOKATÉRE :D ASI TI NA ROZKOŠI VYPUSTÍM VENTILKY :P :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Dobře, ale dám Ti svoje ventilky a vypust je :P Dokud to nebude vzduch z pneu ale jen ventilky, tak je to ok :D Jinak ten CAPS LOCK se Ti stále nevypnul a ještě jsi ocitoval předchozí přípsěvek, což se taky nedělá :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 Tak dlouho jsem sem nepsal tak par novinek... V květnu a v Červnu se vyměnili přední tlumiče a zadní pružiny... Sranda byla v tom že jak byly ty staré pružiny unavené Bedrunka seděla skoro na zemi.. Dali se nové a z auta byl tereňák :-D Dole na fotkách to jde pěkně vidět.. Jinak pomalu mi umírá turbo tak se bude dávát nove. Už VB turbo. Velké díky patří Marenovi (www.autosmetana.cz) za tu trpělivost co má semnou. Snad v říjnu pujde auto na celolak. Uvidíme jak se bude dařit. Jinak pár nových fotek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Září 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2011 (upraveno) Tak auticko dostalo nove VB turbo. zaslepeni EGR ventilu a novej soft. Bohuzel na konci prazdnin se jeste povedla jedna nemila vec se zamenou paliva. Ale www.autosmetana.cz auto rozchodili a vycistili komplet palivove vedeni a namontovali turbo. Auto slape ted jak hodinky. www.tdifun.cz mi udelal chip a upravil zatah motoru. Auto slape o 100% lepe nez predtim pac predchozi soft stal opravdu za h.... . Upraveno Září 5, 2011 uživatelem majorak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Červen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2012 Tak v lednu se zapracovalo na nápravě a vyměnila se za zánovní. Opět vše provedeno u Marka Smetany (Mařena TDI). Už to bylo k pláči. Silentbloky na českých dálnicích opravdu trpí. Zase máme nachvíli vystarané. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Červen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 Tak auto bohužel dostalo opět před měsícem a něco ránu. Vyhýbal jsem se srně ale bohužel nějak to nevyšlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 no tak tohle je mazec :wacko: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 Plechy se zpravěj, hlavně že jsi v poho ty..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 tak to asi nebylo v uplne maly rychlosti ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 Mazec, jak se rozlomil ten elektron, to asi dostalo peknou supku na napravu ne? Ma to smysl vubec opravovat, pri dnesnich cenach O2? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 taky si myslim, že tohle je spíš už totálka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 Tak to zamrzi :( kazdopadne kola nic noc kvalita asi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.