Přejít na obsah

Čím ho nakrmit

Doporučené příspěvky

Pokud chceš aby to ještě něco "nejelo" tak tam lej třeba olej z friťáku :lol: Verva + VIF je podle mě masochismus, Verva je totiž aditivována právě VIFem a dalším přidáním VIFu to už nevylepšíš, spíš asi naopak. Ona stačí dobrá nafta ale u nás právě toto může být problém. Jinak na fóru tohle téma určitě najdeš. Třeba http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=2402 ale tohle je otřepaný téma v diskuzích tak toho bude víc ;)

Odkaz ke komentáři

Ten vzduchovej nejlépe s každým olejem. Interval palivového máš odkud?

V servisni knizce je uvedeno, ze palivovy filtr se meni pri kazde prohlidce na 60tis kilometrech :palec:

Zdar všem.Koupil jsem si první TDI v životě,které má najeto něco kolem 230.000km a chci aby ještě něco nejelo a tak nevím co do něj nejlepšího lít.Chci zkusit kombinaci VERVA+VIF.Co vy na to????Není to zbytečné nebo jinak co dáváte vy??

Díky za help

Nedavno jsem prodal jednu takovou Coctu co meal cca tyhle kilometry, neni nahodou cervena? Jinak jsou u nas rozdily v nafte velke. Osobne jsem tankoval vetsinou u prodejcu Skoda, nejvice u Auto Jarov v Praze, ale nebal jsem se natankovat treba LukOil. Pridaval jsem misto VIFu Castrol TDA a nemel jsem nikdy problem.

Upraveno uživatelem Baloo
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...