tlamovecz Odesláno Říjen 19, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2013 Zdar všem.Koupil jsem si první TDI v životě,které má najeto něco kolem 230.000km a chci aby ještě něco nejelo a tak nevím co do něj nejlepšího lít.Chci zkusit kombinaci VERVA+VIF.Co vy na to????Není to zbytečné nebo jinak co dáváte vy?? Díky za help 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Říjen 19, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2013 Pokud chceš aby to ještě něco "nejelo" tak tam lej třeba olej z friťáku Verva + VIF je podle mě masochismus, Verva je totiž aditivována právě VIFem a dalším přidáním VIFu to už nevylepšíš, spíš asi naopak. Ona stačí dobrá nafta ale u nás právě toto může být problém. Jinak na fóru tohle téma určitě najdeš. Třeba http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=2402 ale tohle je otřepaný téma v diskuzích tak toho bude víc ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 20, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2013 lej více méně cokoliv, aby to splňpvalo normy a hlavně menit vešketré filtry a oleje max v polovině udávaného intervalu, čili vzducháč, max po 30tis, olej max po 10-15tis, naftovej 30tis atd. ono je to investice pár korun, třeba CC autodíly a máš klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Říjen 20, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2013 Ten vzduchovej nejlépe s každým olejem. Interval palivového máš odkud? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baloo Odesláno Říjen 20, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2013 (upraveno) Ten vzduchovej nejlépe s každým olejem. Interval palivového máš odkud? V servisni knizce je uvedeno, ze palivovy filtr se meni pri kazde prohlidce na 60tis kilometrech Zdar všem.Koupil jsem si první TDI v životě,které má najeto něco kolem 230.000km a chci aby ještě něco nejelo a tak nevím co do něj nejlepšího lít.Chci zkusit kombinaci VERVA+VIF.Co vy na to????Není to zbytečné nebo jinak co dáváte vy?? Díky za help Nedavno jsem prodal jednu takovou Coctu co meal cca tyhle kilometry, neni nahodou cervena? Jinak jsou u nas rozdily v nafte velke. Osobne jsem tankoval vetsinou u prodejcu Skoda, nejvice u Auto Jarov v Praze, ale nebal jsem se natankovat treba LukOil. Pridaval jsem misto VIFu Castrol TDA a nemel jsem nikdy problem. Upraveno Říjen 20, 2013 uživatelem Baloo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Říjen 20, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2013 Tak já poslední dobou tankuju zásadně EuroOil optimal+vif a pohoda nafta nepění nepozoruji žádný výhody ale žádný potíže, lukoil nikdy v bejvalý práci jsme tankovali lukoil do transitů a šli do kopru čerpadla a vstřiky během půl roku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.