Octavia 2 0 Odesláno Říjen 19, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2013 Zdravym vsechny cleny,potreboval bych radu nedavno jsem si koupil Octavku 2,0 AQY nechal jsem si udelat servis a porad mi sviti kontrolka motoru a to i povymazani chyby :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Říjen 19, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2013 Bylo by dobré to psát pod jedno téma - moc nás tady s 2.0 není tak toho moc nebude. Třeba - http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=19533 Základ je ale napsat jakou chybu to píše. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavia 2 0 Odesláno Říjen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2013 Psalo to ze spatne pali privni a ctvrty valec spatne spalovani paliva,ale natankoval jsem tam od benziny vervu 100 a auto mechanik mi rekl ze se to tam nesmi davat ze motor bude blbnout tak mi ty chyby vymazal tak to necham znova napichnout a uvydim co mi to napise? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Říjen 19, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2013 Myslím že to benzínem nebude, ty 100 oktany dává hodně lidí a jezdí to. Já když čtu že to zlobí na 1 a 4 válci tak mě hned napadne zapalovací cívka, ta je totiž tvojítá a jedna část zapaluje 1 a 4 válec a druhá část 2 a 3, je to logické když je pořadí zapalování 1-3-4-2. Takže buď může být počínající chyba zde, nebo špatné svíčky či kabely, ale také můžou být špatné vstřikovače nebo špatná komprese na těch válcích. Ale spíše bych šel po elektrice. Jaké máš svíčky a kabyly a co mají za sebou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavia 2 0 Odesláno Říjen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2013 Svicky mam od Bosche,kabely jsem jeste nemenil auto ma podle tacho 165000km ale na sto procent to nevym,hned v pondeli pojedu na diaknostiku a uvydim co na pise ale jestli napise to same tak vymenim zapalovaci modul nejlepe asi origanal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mephistopheles Odesláno Říjen 20, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2013 taky bych to viděl na trafo, dá se to dobře změřit, má tam být mezi 4 - 6 MegaOhmy měří se mezi 1-4 a 2-3 pokud ukazuje nad 6 Mega tak je jedna strana v háji. kdybys byl poblíž ostravy půjčím ti trafo na vyzkoušení (měnil jsem za nové ale bylo to svíčkama :-D ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.