Přejít na obsah

Značkový servis v Plzni

rmx

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

z hledika servisů v Plzni mohu říci následující. V Porsche Plzeň - banda namochrovanejch vocasů, co mají tisíc keců a neumí (a nebo nechtějí) vymněit ani žárovku. Na všechno keci typu to stojí několik desítek tisíc, musíte to tady nechat, budeme mít čas až za týden, možná dva, přiobjednání dodací lhůta přes týden (u Auto Volf většinou do druhého dne)...Zkušnsti s provozovnou Lochotín i Borská Pole. Na Lochotíně dokonce chtěli po mě zálohu 100,- když jsem chtěl objednat záslepku zámku kaslíku do OI v ceně 45,- :o

Relativně solidní přístup a tam chodím objednávat i nějaké drobnosti co nutně potřebuju je Auto Volf - na Folmavské tříde. Tam mam dobré zkušenosti s přijímacím technikem i se skladníkem. Hlavně ví o co jde a jsou schopni rozdělovat zákazníky podle finančních prostředků (nenabízí hned výměnu všeho, pokud se nejedná o služební vozidlo) :huh: Byl jsem tam ale naposledy cca před půl rokem, tak se to snad nezhoršilo.

Odkaz ke komentáři

pokud nevyžaduješ autorizovaný servis a potřebuješ nutně něco drobného opravit nebo vyměnit nějaký díl, mrkni na stránky skoda-dily.cz

Některé díly mají skladem (např. když by ti odešel zapalovací modul nebo něco podobného). Mě například přijeli pomoc nastartovvat auto, když jsem měl kaput baterii :o Na jednání s nima si nemůžu stěžovat :huh:

...ale nemají klasický servis. Věřím že jsou ale schopni někoho v okolí doporučit.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 8 měsíců později...

Auto CB: na Nepomucky. Docela prijemny vystupovani, udelali vsechno tak jak jsem chtel, ale po vymene brzdovky zacali vadnout brzdy. S tim jsem tam byl jeste 2x a stejne nejsou tak ostry jak byly. Pritom jen menili original brzdovku za original novou brzdovku, takze cert vi co tam dali.

Autocentrum TA: jednani lidi prumerny, zadarmo mi umyli auto a servis urcite poradnej, protoze vymenili nejakou hadici v motoru. A ne jen podle faktury, protoze pak sem koukal a opravdu je nova.

Vic jsem jich v plzni nezkousel...

Odkaz ke komentáři

Nevím jestli je to ještě aktuální, ale přidám taky trošku do mlýna :-) Autoservis Šmucler: příjem parádní, jsou ochotní, vstřícní, ale z vlastní práce mám rozporuplný pocity - olej přelitý o 0,5 l (prý to tak standardně lijí), lehce poškrábaný středový panel jak se dobývali k rádiu (měl jsem problém s praskáním v radiu a FW mám aktuální, tak koukali na anténu), ale jinak provedeno a "podle oka" asi i poctivě všechno co mělo v rámci servisky být... cena přijatelná. Tak nevím.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 roky později...

Jak jsem se nyní dozvěděl, tak Auto Štádler už není autorizovaný servis a já teď stojím před volbou nějakého jiného. Zkoušel jsem pogooglit nějaké zkušenosti s plzeňskými autorizovanými servisy Škoda a narazil pouze na tuto diskuzi, která už je poměrně stará. Nemáte někdo nějakou čerstvou zkušenost, který servis zvolit?

Předem díky za jakékoliv ohlasy.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...