speKtis Odesláno Listopad 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 No hlavičku... Mám origo zásuvku a vypadá, že je chycená dost hluboko, jestli mi rozumíš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Listopad 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 Tady je foto... Nevim nevim jestli s tim něco udělam :/ http://2i.cz/e023f2d80b http://2i.cz/864594be6d 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 24, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 To půjde podle mě odvrtat úplně v pohodě, protože vrtačkou se tam určitě dostaneš a délka vrtáku by měla taky bohatě stačit ;) . Co plochým šroubovákem, nepůjde se tam nějak zaseknout a povolit ty šroubky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Listopad 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 To mi teď poradil i kamarád... Asi to budu muset vyzkoušet... Vrtačkou je průser že se nesmí škrtnout ten závit no :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 24, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 Stačí odvrtat jen tu hlavičku aby jsi sundal tu přední část té zásuvky, tak jen kleštěma vytočíš zbytek šroubku, takže závitu se ani nedostkneš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Listopad 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 Ta přední část je 2cm hluboká... Zásuvka má tu druhou část až zezadu... Takže budu muset projet celej závit, proto jsem to fotil, aby to bylo vidět :) Jo už to chápu, beru zpět :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 24, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 To je dobře, že už víš, jak to myslím . Zadní část zásuvky bude přišrobována asi jinýma šroubkama, ale tu nepotřebuješ sundávat, ty potřebuješ sundat jen přední část, aby jsi se dostal ke kabelův uvnitř zásuvky a na to ti bude stačit odvrtat jen hlavičky šroubků a zbytek šroubků potom jen vyšroubuješ kombinačkama ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Listopad 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 Ono je to spojený jedním šroubem celý... Zezadu je jen druhá část šroubu a na ní matka... Tak doufám že závit je jen v zadní části zásuvky, že to nebudu vrtat zbytečně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 24, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 A ta matka nejde nějak sundat? Pokud ne, tak se odvrtá hlavička a šroub zezadu jen vytáhneš, samotná zásuvka uvnitř žádný závit mít určitě nebude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Listopad 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 To jsem taky zkoušel, ale jak jsem nasadil klíč a otočil, tak je matka kulatá :D Auto je rok 2001 a za ty roky to dost sešlo no :/ Tak holt budeme vrtat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 24, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 Tak vrtání je asi jediný řešení, pak to půjde určitě dobře rozdělat a šrouby se dají lehce nahradit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Listopad 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 Zítra zkusím, dám vědět :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Červenec 4, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2015 Ahoj kluci, mám takovou otázku, dá se nějak dodělat i mlhovka do druhého světla? Mám žárovku jen v levém... na pravé straně je udělaná objímka na žárovku, ale co je ten otvor ve světle pro žárovku, tak ten je zaslepen... neřešil jste to někdo? OI combi. .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 4, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2015 Resilo to hodne lidi, staci vyrezat tu zaslepku a osadit zarovkou ;) . Je ale taky mozne, ze nebudeš mit natahnutou stavu do te mlhovky, tak pak by jsi musel z leveho svetla privest napeti kablikem do praveho svetla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Červenec 4, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2015 To už jsem koukal a přívod (drátek ) do toho pinu je... zkusím dát žárovku do té objímky a pak uvidím. .. když bude svítit tak jen proříznu tu záslepku... šlo mi oto, jestli se to nemusí nějak dokódovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 4, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2015 Na OI se nic nedokodovava, proste dej jen zarovku a vyrizni tu zaslepku a muzes svitit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Červenec 4, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2015 Paráda, díky za info... zítra (dnes) vyzkouším :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 5, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2015 Pak dej vědět jak to dopadlo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Červenec 5, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2015 (upraveno) Tak dnes úspěšně doděláno... zítra přiložim foto :) Upraveno Červenec 5, 2015 uživatelem marekstod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Červenec 6, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2015 Tak jsem právě dodělal i dvojitá obrysová světla když už jsem vtom... až se sešeří, udělám nějaké ty fotky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Červenec 6, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2015 Tak slíbené foto... Dodělaná mlhovka do druhého světla: A ač to sem úplně nepatří tak i foto zdvojených obrysových světel: Myslím, že se zadařilo, co vy nato? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 6, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2015 Paráda, když už, tak ať je to pořádně . V noci ty zdvojená světla budou vypadat ještě líp... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Jsem nato zvědav jak to bude v noci vypadat... ono se dlouho stmívá , a čekat do 11 hodin na tmu se mi nechtělo... takže asi tak... sám jsem ve tmě ještě neviděl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Mám v obou mlhovkách i pozičku (mám tam i vypínač skrz technickou, nebo výměnu za žárovku) a vypadá to hodně dobře - možná i proto, že to není tak okoukané. Ten kdo zná octu zahlédne světla a ptá se mně, jak sem to upravil. Samo domo LED žárovky, co v pohodě usvítí i ty mlhovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Tak jsem právě vyfotil za tmy a je to paráda... Mlhovky: Dvojité obrys: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hansdob Odesláno Březen 1, 2019 Sdílet Odesláno Březen 1, 2019 Tak pro prvního tazatele s vypnutou mlhovkou v zásuvce mikrospinacem s originál tažným a ostatní co to budou hledat a nebudou chtít řezat zásuvku tak oddělat tapec v kufru tam povedou ve svazku dva šedobílé a jeden šedožluty. Šedobílé vedou zepředu do obou jde +12V pro mlhovku jeden je na pin pro zásuvku druhý do mikrospínače tak ten šedobílý pro mikrospínač je třeba ustřihnout a propojit s šedožlutým a mikrospinač v zásuvce TZ se vyřadí a bude trvale svítit mlhovka na autě i vleku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.