Sterny Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 (upraveno) Opět nebudu chybět a loni jsem byl za slušňáka ale letos už nebudu máte se na co těšit :D JINAK VITTO MÁŠ MAILa ODE MNE TAK SE JUKNI A DEJ VĚDĚT... :D Upraveno Červen 10, 2014 uživatelem Sterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 Vittorio: u mě vše OK a zaplaceno. Jinak pár fotek z Jizbic najdeš na www.jawaklub.cz ve fotogalerii - Jawáč/Zimáč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 takže u mě padla spolupráce s AUDI; agentura výběrko nevyhrála, takže budu mít letní program jalový... takže se do ŽAMBERKA podívám i letos ;) Jdi hodit registraci B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 Vitto na to ubytování je škoda, že u nás na Rozkoši ty chatky nejsou kdovíjak valný, jinak je jich tady hafo a místa taky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 surfman : presne pane, rozkos je fajn co se tyce mista, ale bohuzel investice do chatek nula a spousta lidi to kritizovala, ze by bylo fajn hlavne kvuli detem, aby byl sraz s lepsim ubytovanim a socialkama (ty na rozkosi samozrejme uz jsou novejsi). ale tak nejak to prostredi kempu v Zamberku je hezci, uzavrenejsi apod. na rozkosi tam trajdalo XY lidi bez toho aby nam hodili treba 10 kc k dobru, nebo prijeli, zastavili 4 auta na ty silnici a borci si to sli jen prohlednout, nebylo to nijak ohraniceny, takze dalsi experti jezdili pres travu, i kdyz navigaci sipky smerovaly ke stanu apod. zamberk je taky krasne rovnej, tkaze se na tu travu da bez problemu najet, na rozkosi z kopce a boule :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 11, 2014 Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 (upraveno) tak je fakt že na Rozkoši se ten čas krapet zastavil co se týká chatek ( ale s čumilama to taky musí nějak jít, bejvá tam tuning sraz a normálně tam vybíraj vlezný i na pěšáky), tak stejný to je na celoreblikáči vw, který byl do lonska ve Štokách, sice se tam vlezlo cca 190 aut a i kapacia na bydlení slušná, ale čas tam též stojí, a letos máme poprvé sraz v té Jizbici, což už není tak daleko od Štok tak se uvidí, ale sou tam chatky ( 24 chatek po 8) i hotel (100lůžek), tak uvidíme jak se nám to tam letos povede B), každopádně pak můžu tež hodit nějaký info :-) jinak je potřeba registrace když se chci přijet podívat jen na otočku v sobotu nebo je to převážně o tu slevu a maso, popř bydlení Upraveno Červen 11, 2014 uživatelem Myš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červen 11, 2014 Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 registrovat se nemusíš ;-) jde hlavně o ubytování,maso a že dostaneš menší slevu na vlezný :)) minulý rok jsem taky jel jenom na otočku v sobotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 11, 2014 Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 A to je chyba! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 11, 2014 Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 A ja bych rad navrhnul aby se letos mohlo hlasovat jen pro auta clenu fora a oc. Aby se nestalo ze tam zas tesne pred hlasovanim prijedou cizi lidi, vybali kram. Posbiraj pohary a jeste maj blbe kec ze nedostali vsechny... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 11, 2014 Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 ti tam maj prece zakaz jsem slysel ne?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 11, 2014 Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 O tom nic nevim :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Červen 11, 2014 Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 Na sraz přece můžou i nečlenové OC či uživatelé fora, pokud se registrujou přes web OC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 11, 2014 Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 Pamatuji si ze Vito rikal ze je priste do kempu nepusti!Ze jim psal aj meila tusim,pokud se pletu tak sry ale nemyslim si ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mrty Odesláno Červen 11, 2014 Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 Jojo čísla na auta by měli dostat jenom členové, který se přokazou legitkou a tak by se dalo hlasovat jenom pro něbo tak něco. Ať poháry zůstanou v klubu. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 12, 2014 Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 registrovat se nemusíš ;-) jde hlavně o ubytování,maso a že dostaneš menší slevu na vlezný :)) minulý rok jsem taky jel jenom na otočku v sobotu já právě loni byla taky jen na otočku, ale pak sem někde zaslechla že by bylo dobrý aby se registrovalo i tak, ale ted sem k tomu nic nenašla, tak se radčí ptám <_< 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 12, 2014 Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 Taky dorazím jen na sobotu a večer bohužel domů, rodina si žádá své. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 o zakazech jsem nemluvil, vysvetloval jsem si s clovekem, na ktereho se mi doneslo, ze dostal pohary a pak mel nejake nemistne pripominky. vymenili jsme si par emailu, on se haji, ze on nic takovyho nerekl, ze jezdi za nami uz X let a jezdi rad cili to neresim. je to Octavia Sraz, primarne samozrejme pro lidi tady z clubu a fora, ale na foru je spousta lidi, kteri z nejakeho duvodu nejsou cleny, ale treba i na sraz dorazi vicemen kazdy rok. preci je nemohu vynechat z hlasovani...nechci delat uzavreny sraz jen pro cleny apod, protoze prave sraz dokaze pritahnout do clubu dalsi lidi, kdyz se jim na srazu bude libit a budou chtit club a vse kolem nej podporit placenym clenstvim. o nejlepsi auta hlasujete vy, ucastnici, je jen na vas,zda budete davat hlasy clubovym vozum, nebo neclubovym, ale jak je poznate treba, je mi zahada :) myslim, ze resite neco, co je uplne zbytecny, protoze o pohary na srazu nejde, je to nejake zpestreni, oceneni prace nekterych, ale 99% lidi tam nejede pro pohar, ale za lidma, ktery vida tady. takze asi tak k teto diskuzi jeste dodam, ze za nej auta pravidelne cca 6 ze 7 poharu jde lidem z clubu nebo fora, takze asi tak. kvui jednomu poharu to nemusime hrotit. mozna zrusim pohar obri pro nej auto srazu a dam tam nejaky jiny kategorie, ale uvidime jeste, to jsem si jeste nerozmyslel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mrty Odesláno Červen 12, 2014 Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 (upraveno) Jasný chápu tvůj přístup Viktore :), já jsem byl v loni nováček nevěděl jsem jak to chodí,tak mě naštvalo když jsem se dozvěděl že si jezdí pravidelně jenom pro poháry a pak zese rychle domu, ale uz vím pro koho letos hlasovat nebudu.....každého věc :D Upraveno Červen 12, 2014 uživatelem mrty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 12, 2014 Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 Dekujem za vysvetleni Vitto,myslim ze mas pravdu ;) A bylo by stejne tezke poznat kdo je clen a neclen,mozna jen podle nalepky ale nekteri ji nelepi,nebudem to uz komplikovat ;) kazdy at hlasuje pro auto ktere se mu libi a je to ;) mrty-to same jsem slysel taky a videl na vlastni oci ze jezdi jen pro pohary a pak jsou nastvani ze nemaj nejake misto nebo pohar pro ktery prijeli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
djtomekk Odesláno Červen 12, 2014 Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 Ahoj, jedu se také podívat poprvé a nevím jak to chodí, mám v plánu jet jen na sobotu, ale kdyby se náhodou něco zvrtlo :D , byla by možnost tam přespat pod stanem? a jak je to potom s registrací? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 12, 2014 Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 Vitto a co takto kategoria ,,obycajna seriovka,, ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Červen 12, 2014 Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 Na škodahome 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Červen 12, 2014 Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 Lumi: skvělý nápad. Někteří už ani neví jak vypadala sériovka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Červen 12, 2014 Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 Ahoj, jedu se také podívat poprvé a nevím jak to chodí, mám v plánu jet jen na sobotu, ale kdyby se náhodou něco zvrtlo :D , byla by možnost tam přespat pod stanem? a jak je to potom s registrací? Pojed v patek :) jedeme z Lan ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červen 12, 2014 Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 zaplaceno ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 12, 2014 Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 Motoosman : tak sa kuknu na moju a budu vediet :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Červen 12, 2014 Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 zaplatené :) @Lumi... čo ty chceš s Laurinou v kategórii "obyčajná sériovka"? :D ten pohár je MÔJ!!! :loool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 12, 2014 Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 Taky zaplaceno. Vitto mas pravdu. Ja hlasoval a hlasovat budu pro auta co znam s fora a clubu protoze vim jak se jim ti lide venuji ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 Pro dotazy typu zda se da prijet v sobotu se stanem, doporucuju precist pecliveji clanek, registraci usetrite neco malo) clenove pul rocniho poplatku), stan na miste se da resit vzdycky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červen 14, 2014 Sdílet Odesláno Červen 14, 2014 take se to kreje s prag car festival jel by nekdo ze zamberka v nedely rano se podivat ? pokud budete mit zajem napiste muzu mit i levne vstupenky . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.