vittorio Odesláno Červenec 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 kdo ma kelimek, necht si ho tedy vezme, ale jak to znam, hodne si je nevezme a tim padem musim dokoupit dalsi :) takze letos jsou to zelene :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Červenec 28, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 Paráda, budou kelímky, pěknå barva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 28, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 Ja mam z lonska dva ale ted nevim kam jsem je pri baleni schoval :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Červenec 29, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 super tome, tesim se ;) Jj, taky se těším. Den předem se vracím z dovčy, kterou jsem zkrátil, abych zvládnul i sraz :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 Pane to je věrnost a oddanost...zkrátit dovolenou kvůli srazu . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 tomas je jeden z nejvernejsich clenu, 11 let je v clubu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 tomas je jeden z nejvernejsich clenu, 11 let je v clubu :) jo jo ale ty srazy trochu fláká předsedo ... aspoň podpoří staré jádro ultras ... . víš jak minulej rok .. my 4 členové nojo nová doba ... Ps: předsedo já byl na všech srazech ... nějakou odměnu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 garny: pusu za každej zúčastněnej sraz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 Presne tak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 Presne tak :) tak to beru .. ale je jasný ,že pusu jedině od paní presidentové ... :palec: ha ha ten váš humor vedro ,ten mě vždy dostane .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 tomas je jeden z nejvernejsich clenu, 11 let je v clubu :) To už je ocelová svatba :D Teda s OC jinak už jsem za tu dobu u třetí octavie :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stefinek Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 Nevim jak to chodí na OC srazech, ale dostavaji se na miste taky nejake samolepky jako treba na tuning srazu u blatny? Ze si clovek na auto prdne samolepku ze tam byl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 Nevim jak to chodí na OC srazech, ale dostavaji se na miste taky nejake samolepky jako treba na tuning srazu u blatny? Ze si clovek na auto prdne samolepku ze tam byl :)<br />Jasně ze joo... a myslím že když zalistuješ tímhle vláknem trochu z5 tak sem prezident Vitto dával i foto té samolepky. .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 Vše tam je, stefinek. ;) @marekstod: necituj prosím předchozí příspěvky; jinak Tě budeme řešit kvůli prohřešku proti pravidlům fóra; např. budeš dělat na srazu Animátora pro děti a dospělé :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 A sakraaa :-D Dostanu na starost dětský koutek jo? :-D Tak kdyz tam semnou vydrží i maminky. .. :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 Ne maminky dostanu ja ty budes mit jem decka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 To se mi teda vůbec nelíbí... :D Máte to špatně vymýšlený hoši :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 no to je právě to "řešení" přestupků proti pravidlům. Budeš-li sekat latinu, možná vyměníte role :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 Mel bych jeden dotaz naty co maj snizene auto kde se to da 100% objet ten velky betonovy spomalovak u prijezdo tak aby si neodrel kola a podvozek?Loni jsem to projel ale letos budu mit auto vice snizene,moc diky za rady je tam prej parkoviste pres ktere se da projet ale to ma obrubniky ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 já teda vloni, Lukáši, v pohodě přejel ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 fakt?vis o kolik to mas snizene Honziku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 když loni projel Hans tak musíš projet taky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 přesný snížení nevím, ale měřím vždy od země přes střed loga až po lem blatníku, tak mám všude 63,5cm - pokud moje starý zápisky nekecaj. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 ja mam 61 cm :D ale tak si vezmes nejaky prkynka a ses vysmatej . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 I tak vam dekuji ;) schvalne ti pak zmerim tak jak napsal Honza ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 objet se to dá .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 ono ale zase zalezi na aute ja mam jednicku oc . mezi deklem motoru a silnici mam 4 cm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 (upraveno) a to projedes bez prken ten zpomalovak? Upraveno Srpen 3, 2014 uživatelem princes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 doufam :D ale jinak projedu vsude maximalne si nekde skrtnu ale bez toho se neobejdes . prkynka vozim v aute kdyz uz je to extrem dneska jsme zajizdel do chatove osady a zustal jsem viset v kolejich a vyjel jsem sice me to trochu stalo usili ale slo to takze nejakej retarder nas preci nemuzu rozhodit . urcite vsichni prejedem a vidis jar_da rika ze se to obet da tak pokud mas vitr tak to obedes . abych pravdu rekl ty spomalovaky me nejak nevadi horsi kdyz jedes dal jako praha zamberk a podbny cesty a ta silnice je kurevsky horsi jak jeden spomalovak . :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.