košin Odesláno Květen 12, 2016 Sdílet Odesláno Květen 12, 2016 to muselo lakovat nějaké prase, není možné aby to nedrželo, museli blbě připravit podklad, stejně jak na tom nárazníku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2016 je to možný, já tomu moc nerozumím lakování a nikdy sem to nedělal, max sprejem krytku klíče nebo něco dipem :D když je to ještě v záruce, tak to házím autorizáku at pak nemají keci jako mají zvykem.... už takhle čuměli na brzdy jak kdyby to nebyl OEM díl od VW... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Květen 13, 2016 Sdílet Odesláno Květen 13, 2016 Twl maro, ty mas fakt smulu na ty reklamace Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Květen 14, 2016 Sdílet Odesláno Květen 14, 2016 ten lak naozaj zaujimavy .... uz si to reklamoval ??? inak kolesa z Cupry nadhera... mas ju krasnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 18, 2016 Sdílet Odesláno Květen 18, 2016 Borci, asi to nebude vyjimka. Ten loupajici lak na narazniku jsem zachytil i v provozu. Proste to vypada, ze origo servisy to flakaj.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 18, 2016 Sdílet Odesláno Květen 18, 2016 Mne sa tiez lupe lak za pravym zadnym kolesom dole na narazniku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 taky mam strikany predni naraznik ze skodovky a loupe se..vypada to ze oni to nen prestriknou bo pod tim je normalni stejna barva...cili puvodni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 Jj obrousi jen co je nutny, odmasti a frknou na to novou barvu Sent from my iPhone SE using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 (upraveno) Tak konečně už umím vypínat idiotskou kontrolku diagnostiku žárovek na všech O2 FL, S2 = PQ35 elektrika. Na ukázku denní světlo u superba 2. https://www.youtube.com/watch?v=8-7hKHKgzO0 Upraveno Červen 29, 2016 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 (upraveno) tak na po třetí už to snad bude držet(zlakovali celej prah) :D odstín chytili, tak uvidíme za cca 6 týdnů až budu pekáč mejt. Pekáč měli v servise přesně týden. jelikož mě štvalo logo škodovky na klíčích a škodovka už svoje kryty vyprodala, tak sem koupil od VW krytku s logem R a ladí to k brzdám : a novou anténku, protože ta stará se zlomila. Upraveno Červenec 4, 2016 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 4, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 Radsej to uz nikdy neumyvaj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 měli blbej podklad či co říkal :) hold takový je život :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 4, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 Volove, este sa ti priznali <_< 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suri Odesláno Červenec 4, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 škodovacky kryt kluca mam , ak chces , cierno biely 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 5, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2016 možná to nemej vubec aby ti zase někde nezačala padat barva :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Červenec 5, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2016 Takze mas Skoda Octavia R RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2016 (upraveno) @suri ne diky, kryt uz mam. @miso nauc se me neignorovat :D uz po druhe Neee na to si nehraju. Trmeny sem mel mit stribrny, ale ty me poslali spatny a meli jenom brzdy z golfa r, tak lepsi nez nic :) Upraveno Červenec 5, 2016 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 8, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2016 neviděl jste někdo marka :D :D :D hale ale já za to nemůžu, že ty bílá auta s v tom provozu tak ztrácej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2016 hmmm, aby to nebyla škodovka a závady. Naštěstí hlavní věci fungují jako motor atd... Hold blbne pravá stahovačka, hlavně za teplého počasí. Takže to do listopadu ještě hodím na záruku. Jediná možnost je podržet tlačítko v autě na 2x, dojezd prostě blbne. https://www.youtube.com/watch?v=EEEQedbwpuQ Pak ještě při prudším zatočením něco na podvozku lupe. Tipuji to pouze na třmeny brzd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 21, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2016 Hold tisic malych bolesti ze ti to stoji za ten cas:-) bud rad ze ti do auta netece:-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2016 to víš, má to fungovat a ne že budu držet stahování okna jak nějakej majitel shitskýho rapida :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 21, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2016 Tak si to oprav a neremcej porad :-) beztak mas v tom trosku bordela a proto to dela co dela:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2016 proč bych to opravoval, když je to v záruce? sem snad nějakej mechanik? :D to jo, ale od dob O1 tam maj asi trošku bordela :D nebudu riskovat, že mě pak spadne jako v O1 a člověk pak jel 300km bez okna :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 21, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2016 Ty si prakticky asi jako radiator na pousti sleduju:-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2016 Radiatory ja rad, tam mame pekny profit :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 21, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2016 Ty vole Máro už si kup pořádny auto člověče.Ten Seat jak jsi byl u mě v práci nebyl marnej i když zase nudnej koncern :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2016 já ti dám nudnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danno Odesláno Červenec 24, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2016 zdravim napis potom ako si vyriesil to zatvaranie praveho okna lebo mne robi presne to iste 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červenec 24, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2016 prej pořádný auto :D zrovna dneska v autosaloně, než jsem jel pryč, předváděli bmw 335xi a měl na to nedotaženej blatník z výroby, takže se u světla odchlipoval a hýbal ... a prej ta matná folie na volantu se po 40k začne taky loupat... dneska si nevybereš nikde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.