Přejít na obsah

Laurina 1.8 TFSI

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...

vidíš to ...silenty som menil aj ja pri 68000km ale je pravda že im vizuálne ani pajsrom nič nebolo , druhá pravda je tá že s tým jazdím od nova a cítiť rozdiel po výmene je riadenie okolo stredu pevnejšie dnes som prezmenu vymenil silentblok prevodovky ktorý niekto vo výrobe utiahol dokriva , som veľmi zvedavý či to porieši môj problém

Odkaz ke komentáři

Jenom takový menší poznatek.

Tak jsem skoro 2 měsíce jezdil s tím škodováckym "sportovním podvozkem " na 19" kolech BBS o rozměru 225. No už bych je znova na oktavii 2 nechtěl, protože v malých rychlostech posilovač prostě větší kolo nezvládá, slabší dynamika vozu než na 17" kolech a to jsou BBS kola stejně těžká jako moje 17", o hodně menší komfort, hold na to O2 tenhle nízkoprofil není úplně dělaný.

19" kola na denní ježdění na O2 opravdu moc nedoporučuji, alespoň z mého pohledu. Na občasné ježdění proč ne...
U MQB aut jako je Golf R, Cupra(s čím jsem fyzicky jezdil)na 19" kolech s adaptivními tlumiči jezdí o hodně lépe a i posilovač lépe funguje.

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

Tak pekáč furt nějak jezdí a nic zajímavého se na něm neděje a nebude dít...

za nějakých cca 45000km sem oddělal přední kotouče i destičky, tak sem koupil z Clubsportu S.

post-24077-0-34754100-1491467446_thumb.jpg post-24077-0-59146000-1491467453_thumb.jpg

Přibylo krásné logo greenline :)

post-24077-0-48202800-1491467616_thumb.jpg

a o víkendu jsem se byl sklouznout na Mostě, jel sem normální tempo, žádný 100% brždění apod... Holt je to slabý, velký, těžký a celkem nudný. Ale jak se říká, člověk má jezdit se vším co je :)

https://www.youtube.com/watch?v=XnxDMDTvRIA

Pak si někdo koupil O3 RS 230 předraženou a ještě jezdil hůř než já a zpomaloval čas :D

https://www.youtube.com/watch?v=z7mSqqDVSI4&feature=youtu.be

a trošku jsem pobral odpadky z Mostu :D cizí kousky pneu se mě přilepili na zadní obě pneu.

post-24077-0-83461400-1491469004_thumb.jpgpost-24077-0-31472600-1491469012_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 9 měsíců později...
Guest tomxass

dik moc pomohl si :)

ten napis greenline dopredu na masku je identicky so zadnym?

cize sa tiez len nalepi?

a medzi mriezkami masky ostane lepidlo - predpokladam obojstranna paska ??

alebo ako je to riesene?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 roky později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...