Radas Odesláno Říjen 27, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2013 Dobrý den Čeká mě výměna blatníku,pravděpodobně byl už jednou měněn-typoval bych to na neoriginál. Koupil bych asi opět neoriginál neboť počítám,že auto půjde do 5 let pryč a přece jenom je to starší kousek.Zvládnu výměnu doma? Jak jsem se tak díval tak je přichycen pouze na horní části a ze spod je nasazen na práh. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 27, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2013 Ještě je uchycen "pode dveřma" ;-)Zhruba v místě pantů.A zespod je taky šroub 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Říjen 27, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2013 zeshora pod kapotou jsou šroubky, pod nárazníkem jsou šroubky, sundáš kolo, podběh, pod tím sundáš takový plast a pod ním jsou další šroubky, nakonec dole v prahu je šestihran šroub - je zatřenej tim gumovym nátěrem, ale je tam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2013 Zhruba v místě pantů,ale neznamená to sundávat vrata?pouze nárazník a podběhy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Říjen 27, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2013 Nn dvere muzou zustat, dostanes tam v pohode klicem, navic ty matky jsou zevnitr pod podbehem a takovym plastem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 27, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2013 A ty co jsou zboku ode dveri staci mam dojem jen povolit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Březen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Dnes jsem byl za Lakošem,který mi ho stříkne,ale říkal že bude lepší jej prvně napasovat a pak nástřik.Vzhledem k tomu,že je demontáž a napasování nového pro mě k vytíženosti vozu nereálné tak jsem se chtěl zeptat jestli nemáte ověřenou značku,která sedne.Vzhledem ke stáří vozu chci koupit neorigo-předpokládám,že cca 5 let vydrží :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest octania Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Zdravim! Tak blatníky uz mám taky za sebou, kupoval sem novy na bazos.cz kolem 700Kč jeden kus,druhovyroba černý. Blatníky potřebovali posunout o cca 2 mm dvě díry nahoře, na boku jsem musel o cca 10mm. Žádná hrůza to nebyla. Možná totok: http://www.apmbrno.cz/aktuality/karosarske-dily-za-neskutecne-ceny-2012-03-29 Nakolik to přijde takové lak? Já to schrstal namichanym lakem do spreje(stříbrná metla) nadrzo v koupelně a bylo namalovany:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Březen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 (upraveno) Mám barvu 9910 a lakoš mi to stříkne za 1800 s veškerou prací(očištění,plnič,lak)Co zde píšeš ty rozměry tak to mi příjde prasečina.Samozřejmě je to má první výměna a nedokážu to posoudit ty rozměry,jinak to máš v poho,ale pokud tam bude tak drahá barva tak bych nechtěl něco kroutit do takových rozměrů Upraveno Březen 19, 2014 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Duben 23, 2014 Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 Ta druhovýroba je za trest u většiny karosářskejch dílů. Je lepší koupit origo, když se podaří dá se sehnat i do litra v dobrým stavu.Lak mám za patnáct kil díl se všim všudy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Květen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 (upraveno) Ještě jsem si všimnul když otevřu dveře tak v horní části je jedna 10 šroub a pod ní někde uprostřed je takový čep,který je také součásti blatníku,ale je bez osazení na klíč. Upraveno Květen 28, 2014 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 zeshora pod kapotou jsou šroubky, pod nárazníkem jsou šroubky, sundáš kolo, podběh, pod tím sundáš takový plast a pod ním jsou další šroubky, nakonec dole v prahu je šestihran šroub - je zatřenej tim gumovym nátěrem, ale je tam. Tak mě snad pokud bude přát o víkendu počasí čeká výměna blatníku. Jen bych chtěl poprosit jaké velikosti klíčů si mám nachystat abych někde neztroskotal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 klíč č. 11? hlavně se připrav na to, že až ty šrouby vyndáš, tak to nemusí jít tak úplně jednoduše dolu. Záleží na tom, jaký tam kdo pužil tmel před tebou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 I naraznik je prichycen tak prtavym sroubem na klic 11? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 myslím si že to jsou 10tky, hlavně si dej pozor na ten šroub dolu u prahu, je zatřený barvou a jde docela těžko povolit..a podívej se jestli nemáš slepené tím gumovým nátěrem prah a konec blatníku aby sis to zbytečně neutrhl z prahu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 s tou 11 si ale vůbec nejsem jistý, z jednoho svýho auta - určitě Škody - jsem kdysi dával dolu blatník a dost mě zarazilo, že to byla 11 (M7 závit!), ale už vůbec netuším, na jakém to bylo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2014 Tak dnes proběhla výměna předního blatníku.Nechtěl jsem na dosti staré auto kupovat origoš a na to jsem doplatil.Blatník u dveří odstává ,ale nu což na dojetí to bude stačit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Říjen 4, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2014 a kde jsi blatník koupil a jaký.mám stejný problém se rzí a budu měnit........... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2014 a kde jsi blatník koupil a jaký.mám stejný problém se rzí a budu měnit........... U nás v jednom obchodě made in china nic víc tam napsáno nebylo,zítra to jdu poléčit snad to pomůže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gaston 1 Odesláno Říjen 4, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2014 s tou 11 si ale vůbec nejsem jistý, z jednoho svýho auta - určitě Škody - jsem kdysi dával dolu blatník a dost mě zarazilo, že to byla 11 (M7 závit!), ale už vůbec netuším, na jakém to bylo... M 7 závit měla Škoda 105 - 120 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 Dnes jsem opět sundal blatník po druhé to šlo jak po másle a protáhl jsem díry v držáku které jsou u dveří a to cca o 1cm (použil jsem frézku 6) Na auto se dá konečně dívat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Říjen 19, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 to by ale nemělo jít jak po másle, ty jsi do spár nedal karosářský tmel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 Tmel tan nebyl při prvním sundání tak jsem to neřešil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Říjen 19, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 a pak to nemá reznout... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Říjen 19, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 WITT: Tak kde to hrdzavie ziadny tmel nie je. Len tie blatniky treba obcas vycistit!!!! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Říjen 19, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 vrchní hrana podběhu, spodní lem na prahu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2014 Vrchní hranu podběhu a spodní lem prahu mi stříkly nějakým šedým body z pohledu takový krupicový. Původní co jsem sundal tak lem odpadl již sám a vrchní hrana podběhu byla zevnitř chytnutá jak cip O nánosu v odtokové hapse ani nemluví,vše jsem důkladně pročistil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 20, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2014 já teda nechal lakovat blatníky oba a žádný tmel tam nebyl a ani jsem tam žádný nedal, nahoru se ti nedostane téměř žádný bordel, protože máš platový podběh, dole kde máš jeden šroubek, tak máš původní antikorozní nátěr a na blatník dolů dát bodyčko pod barvu je snad jasné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Říjen 20, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2014 .... vrchní hrana podběhu byla zevnitř chytnutá jak cip O nánosu v odtokové hapse ani nemluví,vše jsem důkladně pročistil a právě proto by tam ten tmel měl být, aby tam nebyla žádná kapilární spára, která natáhne vodu a hned tak ji nepustí. I koroze té kapsy začíná nejdříve v té spáře a pak jde nahoru na "volný" plech. Tohle by se mělo dodržet právě u blatníků z druhovýroby, které jsou vyrobeny z podstatně méně kvalitního plechu (obsah uhlíku) a jejich náchylnot k reznutí je podstatně vyšší než u blatníku z výroby - originál plechy také po bouračce zas tak moc nereznou, kdežto Turci a Poláci často korodují i pod barvou. Ale samozřejmě to pár let vydrží a veterána z toho asi dělat nebudeš, takže už to řešit nemusíš. Tohle má spíš význam u novějšího auta... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Zdravím Vás Jako závěr tohoto tématu zde dávám foto ve kterých místech to nejvíce kvete. Pokud budete brát čínu je třeba vypilovat držáky v blatníku, které jsou následně přichyceny u dveří, jinak Vám to bude u dveří odstávat(netýká se originálu) za další je dobré si dokoupit plastové krytky, které následně slouží k uchycení podběhů k blatníku(já jsem použil staré ,ale musel jsem je upravit aby držely) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.